2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد داشت چقدر طول می‌کشه دکتر ربیعی هم دکتر خوبیه

خود عملش درد نداشت

قبل از این که بی هوشت کنن داخل واژن‌رو پاک می کنند اون یه کم استرس زا بود

بعد آروم دست و پات رو می بندن روی تخت معاینه

بعد هم بیهوشت می کنند

بعد که به هوش میای توی قسمت ریکاوری هستی

خدایا کمکم کن🌸

ببین دکتر خیلی خوبیه اما حوصله ش کم شده، زود میخواد تموم بشه، وقت کم میذاره دکتر پیله وری خوبه؟؟؟

آره من قبلاً یاونگی میرفتم ولی خیلی شلوغ بود اعصابم نمی‌کشید پیله ور هم خوبه زیاد تعریفشو شنیدم 

خود عملش درد نداشتقبل از این که بی هوشت کنن داخل واژن‌رو پاک می کنند اون یه کم استرس زا بودبعد آروم ...

که اینطور کی انشاءالله انتقال میدن برات فهمیدی چندتا جنین برات تشکیل شده یا نه هنوز من شنیدم فریز بکنن بهتره 

ببین دکتر خیلی خوبیه اما حوصله ش کم شده، زود میخواد تموم بشه، وقت کم میذاره دکتر پیله وری خوبه؟؟؟

آره الان زن عموم باردار پیش ربیعی می‌ره ولی خب دکتر خوبیه گفت بهم خیلی سرش شلوغه 

شما مشکلت چیه بود که ای وی اف باید بکنید من لوله فالوپ مسدود شده طبیعی نمیشه 

که اینطور کی انشاءالله انتقال میدن برات فهمیدی چندتا جنین برات تشکیل شده یا نه هنوز من شنیدم فریز بک ...

فعلا بهم نگفتن چند تا جنین تشکیل شده، هایپر شدم

قرار شده اگر جنین ها خوب باشن فریز کنن

بعد دو سیکل پریودی برم انشالله برای انتقال

خدایا کمکم کن🌸

شما مشکلت چیه بود که ای وی اف باید بکنید من لوله فالوپ مسدود شده طبیعی نمیشه

من یک‌بار طبیعی باردار شدم ۵ هفته سقط شد

بعدش دیگه باردار نشدم، آزمایش که دادیم همسرم یه کم مشکل داشت دیگه تصمیم گرفتم آی وی اف کنم.

شما الان داری دارو می خوری برای پانکچر؟

خدایا کمکم کن🌸

من یک‌بار طبیعی باردار شدم ۵ هفته سقط شدبعدش دیگه باردار نشدم، آزمایش که دادیم همسرم یه کم مشکل داشت ...

به امید خدا والا من ماه قبل مراجعه کردم روز اول پریود سونو کرد بعد بهم تقویتی داده آواهلث و روفولیک بعد گفت ماه بعد روز سیزده یا چهاردهم سیکل بیا سونو واژینال دباره حالا فعلا نمی‌دونم کی دارو پانکچر میده بهم 

به امید خدا والا من ماه قبل مراجعه کردم روز اول پریود سونو کرد بعد بهم تقویتی داده آواهلث و روفولیک ...

ببین خودتون بهتره سریع تر پیگیری کنید، دکترها خیلی وقت رو تلف می کنن آدم خسته میشه

ذخیره تخمدانتون خوبه؟

خدایا کمکم کن🌸