2777
2789

من یه دوستی دارم و یه اکیپ چهار نفره بودیم و من با این خیلی راحت بودم آب میخوردم بهش میگفتم هرکاری میکردم میگفتم بهش بعنی ریز زندگیمو میدونست و قبلا اگه با پسری وارد رابطه میشدم اولین نفر این باخبر میشد و چتامو نشونش میدادم و همه چیو میگفتم بهش 

الان که با یه پسری اشنا شده انگار با من راحت نیست و هیچی بروز نمیده 

ما همکاریم و یه جا کار میکنم اون دوتا باهم صمیمی شدن و منو زیاد محل نمیدن 

چندروز اول که با پسره دوست شده بود چون من همهچیمو بهش میگفتم توقع داشتم اونم بیاد بگه دیگه 

بهش گفتم چه خبر از پسره و فلان گفت هیچی همه پیاماشو پاک کردم بعد یه روز که سوار تاکسی بودیم من جلو بودم اون دوتا عقب یه لحظه دیدم داره پیامتو پسره رو به اون یکی دوستمون نشون میده در حالی که به من گفته بود پاک کردم 

شاید به نظرتون مسخره باشه ولی خیلی بهم برخورد 

من نمیدونم اصن دوتا کی صمیمی شدن جفتشون اول دوستای من بودن 

الان با پسره بحثش شده بود بهم پیام داد اسممو گفت منم بهش گفتن بله میخواست درمورد پسره ازم سوال بپرسه مطمئنم بعد یه دفعه گفت یادم رفت چی میخواستم ازت بپرسم 

چیکار کنم خیلی رو مخمه‌ به آدم انقد بی جنبه 

عزیزم قرار نیست ما هر رفتاری با دیگران انجام میدیدم اونا هم انجام بدن

خب تو راحت بودی و دوست صمیمیت بود

اون خودش دوست صمیمیش ی نفر دیگه ممکنه باشه

اگه از این رفتار اذیت میشی باهاش قطع ارتباط کن

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قرار نیست ما هر رفتاری با دیگران انجام میدیدم اونا هم انجام بدنخب تو راحت بودی و دوست صمیمیت ب ...

آخه ما دوستای صمیمی هم بودیم از سرکار میومدیم بازم روزی دوساعت باهم حرف میزدیم 

تا پایه یه پسر اومد وسط نمیدونم چرا اینجوری کرد خیلی رو اعصابمه 

آخه ما دوستای صمیمی هم بودیم از سرکار میومدیم بازم روزی دوساعت باهم حرف میزدیم تا پایه یه پسر اومد و ...

به هزار و یک دلیل ممکنه راجب این مسئله نخواد با شما صحبت کنه

مشکل از اون نیست

اگه احساس خوبی نمیگیری میتونی قطع ارتباط کنی اینقدر هم خودتو آزار ندی

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

برا من هم مثل همین پیش اومد یکم صبر کردم دیدم رفتارش باهام بهتر نمیشه کات کردم برای همیشه هیچی بهش ن ...

منم خیلی سنگین شدم باهاش ولی چون همکاریم میبینمشون عصبی میشم وگرنه اگه همکار نبودیم راحت‌تر میزاشتمش کنار 

منم خیلی سنگین شدم باهاش ولی چون همکاریم میبینمشون عصبی میشم وگرنه اگه همکار نبودیم راحت‌تر میزاشتمش ...

ماهم باهم می‌رفتیم دانشگاه تازه تا سی سال دیگه هم همکاریم

من اول ازدواج کرده بودم رابطم باهاش تغییر نکرد اولین نفری که ازدواجم و خواستگاری و همچی رو فهمید اون بود وقتی نوبت خودش رسید با یکی دیگه صمیمی شد همش با خودم گفتم شاید من اشتباه میکنم بد برداشت میکنم ولی به خودم اومدم دیدم چقدر من اسکلم همچی زندگیمو بهش گفتم همچی فهمیده اطلاعات ازم گرفته برا زندگی خودش الان که خرش از پل گذشت ازدواج کرد(آدم ازدواجی ای بود دنبال شوهر بود) دیگه منو نمیبینه و خیلی تحت فشار بودم چون تو دانشگاه دوست صمیمی هم بودیم ولی الان پشیزی هم برام ارزش نداره