2777
2789

خسته نباشین عزیزان دل

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اخی سال چندی؟منم اینترنم چند ماهه دیگه تمومم قلب چطوره سخته ؟؟

وای عزیز دلم
من الان سال دو رزیدنتی‌ام
ببین راستشو بخوای‌ رزیدنتی قلب یکی از سخت‌ترین‌هاس ولی از اون‌ور یکی از جذاب‌ترین‌ها هم هست اگه واقعاً قلب دوست داشته باشی خستگیش می‌ارزه.

وای عزیز دلممن الان سال دو رزیدنتی‌امببین راستشو بخوای‌ رزیدنتی قلب یکی از سخت‌ترین‌هاس ولی از اون‌و ...

انشالا موفق باشی گل بوته 

والا من یکم استرسی هستم حس میکنم استرسش واسم زیاده کلا بین همه رشته ها به شک افتادم تازگیا از روانپزشکی بیشتر خوشم اومده ولی خب حالا باید دوسال برم طرح شاید نظرم تغییر کرد ولی خوش به حالت سال یک که کشیک اورژانس داره و میگن با داخلی مشترک هشت شما گذروندین انشالا که بقیشم همینجوری عالی بگذرونی😍😍

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
انشالا موفق باشی گل بوته والا من یکم استرسی هستم حس میکنم استرسش واسم زیاده کلا بین همه رشته ها به ش ...

ممنون گلم
نگران نباش استرس این روزا طبیعیه همه‌مون قبل انتخاب تخصص شک داریم چون بالاخره قراره مسیر زندگی مونو انتخاب کنیم دیگه
اتفاقاً روانپزشکی خیلی خوبه اگه آدمش باشی کارش آروم‌تره مریضاش معمولاً فوریتی نیستن زندگیت قابل‌ برنامه‌ریزی‌تره
آره ما سال یک مشترک با داخلی بودیم کشیک اورژانس و CCU کلی دادن بمون. تازه تو سالای بعدیش هم بخشای عملی بیشتر می‌شه مثلاً آنژیو و اکو و...

ممنون گلمنگران نباش استرس این روزا طبیعیه همه‌مون قبل انتخاب تخصص شک داریم چون بالاخره قراره مسیر زن ...

اره البته استرس طرح هم دارم که کجا بیفتم شما طرح رفتین ؟یا استریت بودین مستقیم رفتین تخصص

عهه انشالا موفق باشی😍

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗