2777
2789

مادرشوهرم از مادربزرگم سنش زیاده .هم دیر ازدواج کرده انگار و پسر بزرگش و دختر کوچکش مجردن و فقط شوهر من بچه وسطی هست و ازدواج کرده اونم تو سن بالا( باهم ۱۲ سال اختلاف سنی داریم) .من با هیچکدوم اونا حرف مشترک ندارم و تو خیلی موارد اونا چون ادعای بزرگی دارند باید ما تو خیلی چیزا کوتاه بیایم ،در حالی که اونا اصلا بزرگی کردن بلد نیستن.حتی عید نوروز اینا مادرم میگه چون اونا بزرگن ما باید اول بریم خونشون عید دیدنی و بعد اونا میان خونه مادرم اینا و اگر مادر پدر من نرن اونجا اونا نمیان خونه ما .خیلی خودخواهن.الان من چهار ماهه باردارم و ویار های وحشتناک دارم و با آمپول و سرم و دارو روزامو میگذرونم ولی اونا اصلا زنگ نمیزنن حالمو بپرسن و فقط هراز گاهی مادرشوهرم برای اینکه پسرش گشنه نمونه غذا می‌فرسته .میخواستم ببینم شما با این اختلاف سنی زیاد مادرشوهراتون مشکلی ندارین ؟؟ یا فقط اینا اینجورین؟

سلام 

برای من هم پیر هستن و سن شون بالاست.

اصلا متوقع نباش.

برای من که نه خونه بهمون دادن نه زمین نه پول کمک برای رهن و اجاره نه ماشین دادن نه حتی هزینه عروسی....

خودمون با کمک خانواده خودم و فرض و وام همه خرج ها رو انجام دادیم.

ولی چون بزرگتر هستن ما همیشه مراعات حال شون رو میکنیم و بهشون احترام میداریم‌.

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مام همینیم اتفاقا با شوهرمم ۱۲سال فاصله سنی داریم

مادرشن سن بالاست 

من سعی میکنم حرفی میزنن اگه خلاف میلمه جلو خودشون بگم باشه شما درست میگین و تایید کنم بعدا کار خودمو بکنم 

بعدم حرف مشترک واقعا ندارم...بهتره اصلا خیلی خیلی گرم نشی در حد احوال پرسی و ..

میدونم مربوط به تایپکتون نیس ولی میشه بگین چه علائمی داشتین و بعد چند روز بی بی چک و آز بتا مثبت شد؟

من الان درد شدید نوک سینه دارم یبوست ۸ روز مونده به پریودم به خاطر درد سینه بی بی چک کردم مثبت شد و آزمایشم منفی ممکنه حامله باشم‌؟

مادرشوهر من همسن مادربزرگم و مادر من همسن دخترش اون غذا ک گفتی نمیفرستاد حتی عید هم خانواده من می او ...

اون غذا رو هم اصلا من نمیتونم بخورم چون اصلا با مزاجم سازگار نیست..مادر من همش الان میگه تو کوتاه بیا و زنگ بزن حالشون رو بپرس ولی من می‌خوام مثل خودشون رفتار کنم ...تا حالا همیشه شوهرم گفته مناسبت ها زنگ بزنیم چون اونا بزرگترن ( حتی به خواهر و برادرش) منم میگم خب چرا خواهر برادرت به ما زنگ نمیزنن..فقط از من انتظار دارم انگار 

سلام برای من هم پیر هستن و سن شون بالاست.اصلا متوقع نباش.برای من که نه خونه بهمون دادن نه زمین نه پو ...

بخدا اینا هم یه قرون کمک نکردن و حتی کادو سر عقد رو شوهرم پولشو داده بود بهشون..الان مامان من انتظار داره با این حالم من زنگ بزنم حال اونا رو بپرسم منم می‌خوام مثل خودشون باشم..بزرگ باید بزرگی بلد باشه .

مام همینیم اتفاقا با شوهرمم ۱۲سال فاصله سنی داریممادرشن سن بالاست من سعی میکنم حرفی میزنن اگه خلاف م ...

بخدا منم همینم فقط در حد سلام احوال پرسی و چیزای روزمره در حد کم..با فامیلشون زیاد رفت و آمد ندارن وقتی هم که بریم باز اونا همشون سن بالا و پیر هستن و باز من ساکت یه گوشه میشینم چون حرفی اصلا ندارم باهاشون 

بخدا منم همینم فقط در حد سلام احوال پرسی و چیزای روزمره در حد کم..با فامیلشون زیاد رفت و آمد ندارن و ...

منم دقیقا مثل توام 

اشکال نداره خیلیا مثل ما ان سعی کن بیشتر با شوهرت گرم باشی و رفیق باشی که هر مهمونی ای میری هم صحبت داشته باشی بهت خوش بگذره

مادرشوهر منم سنش خیلی زیاده پدرشوهرمم دو ساله فوت شدههمین که کاری به کار من نداره راضی‌ام فقط خیلی خ ...

خداروشکر دور هستین..ایشونم خودشو لوس می‌کنه و هم شوهرم اونارو و اکثر کاراشون رو دوش شوهر منه..فکر کن یه مرد ۴۰ ساله و ۷۰ ساله تو خونه هستن یه آنتن تلویزیون رو درست نمیکنن تا شوهر من بره درست کنه..در اون حد 

میدونم مربوط به تایپکتون نیس ولی میشه بگین چه علائمی داشتین و بعد چند روز بی بی چک و آز بتا مثبت شد؟ ...

من پنج شش روز از پریدم گذشت بی بی چک چندتا زدم مثبت شد ،بعد هست روز تاخیر هم آزمایش دادم مثبت شد .من فقط درد و سنگینی معده داشتم