2777
2789
عنوان

تاسیان امروزو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 26 پست

شیرین رو مخ و بچس

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره سعید هم عوضیه ولی خب امیر خودشو تو راه بدی انداخت دیگه حتی سعیدم تو دردسر انداخت سعید بخاطرکارای ...

اخراج سعید بخاطر شلیک به دانشجوها بود ربطی ب امیر نداشت

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین رو مخ و بچس

اونم خیلی لوسه یه دقیه گوش بده ببین چه زری میزنه

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)
اخراج سعید بخاطر شلیک به دانشجوها بود ربطی ب امیر نداشت

نه قبلش ک بردنش بایگانی بخاطر دستور سرهنگی بود که بابای شیرین بهش گفته بود اونا فک میکردن سعید همون خسرویه 

ازاونجا کینه سعید شروع شد

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

به شدت رو مخ  و لحباز و نمک نشناسه 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
این وسطم زرتتتت شیرین حامله شد

وای اره😂😂 چه زود هم علایمش شدید شد

اصلا مثل بچه های دو ساله فرار میکرد 

مگه میشه ادم یکی رو دوست داشته باشه و اینجوری زفتار کنه 

اصلا متطقی نبود شخصیت این کارکتر 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

وای اره😂😂 چه زود هم علایمش شدید شد

همون

من از امیر واقعا متنفرم عشقش نسبت به شیرین خیلی تاکسیکه زندگی همرو تاسیان کرد واقعا. و اینکه هرجور حساب کنی سعید رفاقتو در حقش تموم کرد ولی اون...

همونمن از امیر واقعا متنفرم عشقش نسبت به شیرین خیلی تاکسیکه زندگی همرو تاسیان کرد واقعا. و اینکه هرج ...

درسته بارها بوده سعید کمکش کرده دستشو گرفته امیرسرلج افتاد باهاش. من نمیدونم خب وقتی بابای شیرین مشکلش با ساواکی بودن امیره چرا با بابای خاستگارش ک تیمساره مشکل نداره؟ اونم ب اینا مربوطه دیگه

درسته بارها بوده سعید کمکش کرده دستشو گرفته امیرسرلج افتاد باهاش. من نمیدونم خب وقتی بابای شیرین مشک ...

اره

میدونی چیه به نظرم ممکنه امیر یه بلایی سر خودش یا شیرین بیاره رد داده دیگه و مشخصه بهم نمیرسن