2777
2789
عنوان

کارمندای ک زیاد میشینن بیان

131 بازدید | 17 پست

بچه ها یه مدت هست بخاطر کارم زیاد میشینم و باسنم از مرکزش موقع دراز کشیدن تیر میکشه 

انگار دردش درونی هست 

دست میزنی چیزی معلوم نیست کسی

اینجوری شده؟ 

چیکار کرده خوب شده

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وقتی ۱۸ ساعت تو اتوبوس مینشسنم پشتم وحشتناک درد میکرد وقتی جابه جا میشدم

منم میشینم چیزی نمی‌فهمم اما شبا میام بخوابم دقیقا اینجام درد میکنه خیلی چیکار کنم آخه 

ینی چی؟اسم دردش اینه ؟ببین مجبورم چیکار کنم پس؟

اسم اون قسمت اینه گلم

هر نیم ساعت یه ساعت یکم قدم بزن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اسم اون قسمت اینه گلمهر نیم ساعت یه ساعت یکم قدم بزن

خدا خیرت بده سرچ کردم دیدم این هس اسمش 

اره باید یه فکری کنم اما لامصب ادم میشینه متوجه نمیشه بخاطر همین شبا ک میاد بخوابه میفهمه درد میگیره 

خدا خیرت بده سرچ کردم دیدم این هس اسمش اره باید یه فکری کنم اما لامصب ادم میشینه متوجه نمیشه بخاطر ه ...

آره دردش خییییلی سخت و غیر قابل تحمله

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شمام اینجوری شدی؟؟

آره چندساعت نشسته بودم ولی تا چند ماه درگیر بودم

ینی بخاطر چند ساعت نشستن اینجوری شدی؟تهش چیشد خوب شد ؟

آخه ماه آخر بارداریم بود

استراحت کردم و بعد کلللی ماساژ خوب شد