2777
2789
عنوان

برنامتون برای تابستون چیه خشگلا🎀

134 بازدید | 14 پست

من مردادو استراحت میکنم کامل

از شهریورم باید درس بخونم

ورزشو شروع میکنم از فردا

کتاب دنیای سوفی رو استارت می زنم 

بعدش کتابخانه نیمه شب

فیلم  و سریال هارو پاره میکنم

به گلام سر و سامون میدم

نقاشی و طراحی رو شروع میکنم 

نماز اول وقت🌱

زبان ترکی استانبولی هم شروع کردم دارم یاد میگیرم...

بعد از ۳ سال محدودیت خیلی حس خوبیه ... 

همه کارهایی که گفتم  از ۳ سال پیش رها کرده بودم...

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

یک سوم تابستون که تموم شد

برنامه بقیش هم مثل این یک سوم گذشته

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور میمونی؟من حقیقتا عذاب وجدان درس نمیزاره استراحت کنم

بله میمونم

ولی مردادو استراحت میکنم

وقتی تو زندگی کسی نبودین و صرفا فقط داستانشو شنیدین و تو عمق ماجرا نبودین لطفا قضاوت نکنید... پشت همه ی این کاربری ها یه آدم نشسته، گاهی خوشحال گاهی ناراحت گاهی خسته گاهی تنها... حواسمون باشه چی میگیم 🥹🌱

لرستان گردی 😁

چه عالییی

اگ بتونم گواهیناممو رو بگیرم 

تابستون خاطره انگیزی میشه برام 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اگ بتونم گواهیناممو رو بگیرم تابستون خاطره انگیزی میشه برام

چه خوب 

به به

اگه خدا بخواد گواهینامه بگیرم و بعد برنامه نویسی یاد بگیرم

انشالله🌱

فقط کار و درسشهریور هم میخواستم برم دبی که بازه امتحان هام توشه کنسل شد

به به

دانشجو هستین؟

آره

میشه بپرسم چه رشته ای

چون تو یکی از تاپیکاتون گفتید مشاور هستین