2777
2789

متاسفانه دیشب یه پارتی گرفته بودیم🤡 باربی هم دعوت کردم 💖ولی اون از فرصت سو استفاده کرد و کراشم بوسید حالا من اونو تو گونی کردم👼🏿 اوردم تو دستشویی بستمش به لوله چاه دست شویی🦦 بگین مجازات های بد جهان بگین بهش نشون میدم کراش دزدیدن یعنی چی😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐حس میکنم نتم حلال نیست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ساقیتو عوض کن 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

بکشش به نظرم 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

دوستان بهش چرت و پرت نگین من اینو میشناسم چند سال پیش مغزشو عمل کرد جاش دمپایی ابری گذاشت

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه آلیس در سرزمین عجایب بود 

یکی هم من در عجایب  نینی سایت 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

ساقیت حلال خوره

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

لوله چاه دستشویی دقیفا کجاست

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁