2777
2789
عنوان

چه کارایی رو ظاهرتون انجام دادین

257 بازدید | 16 پست

من بینیمو عمل کردم، ابروهام میکرو، لب و چونه و زیر چشمم فیلر، موهامم استخونی ، پیشونیمم بوتاکس فعلا همینا 

بعدا عمل لیفت شقیقه هم انجام میدم

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

خیلی ببخشید اینجوری میگم ولی ری.دم به ظاهرم و باطنم

چرااا

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرشب مسواک میزنم

روتین پوستی میرم 

همینا 💙

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نچرااال😂😂ولی ب پوست و موهام و دندونام خیلی اهمیت میدم

منم خیلی اهمیت میدم

من هیچکار نکردم جدیدا نچرال مدشده

من حس میکنم منم نچرالم😂خو یه بینی فقط عمل کردم دگ 

ژل که عمل حساب نمیشه 

اینم بگم ژلو در حد معقول زدما 

چرااا

اول ظاهرم رو میگم 

موهام به خاطر یه سری کارای اشتباه کلا ریزش گرفتن و ریختن 

پوستم رو چون اصلا ضدافتاب نزدم تیره شده طوری که سبزه شده در حالی که پوست بدنم گندمی روشن هست 

دماغم چاق و افتضاحه هیکلم چاقه قدم کوتاهه چند تا از دندونام خرابن 

و باطنم همش به گذشته فکر میکنم اعصابم داغونه همش فکرای چرت و پرت میکنم

و کلا ۱۶ سالمه 

....

اول ظاهرم رو میگم موهام به خاطر یه سری کارای اشتباه کلا ریزش گرفتن و ریختن پوستم رو چون اصلا ضدافتاب ...

اینجوری نگو عزیزم😍 مطمعنم خیلی قشنگی 

همشون راهکار دارن برای هیکلت برو باشگاه و پیاده روی یا حتی تو خونه ورزش کن یا برقص

واس موهات از داروخونه قرص بخر مصرف کن درست میشه 

پوستتم کرم ترمیم کننده بزن حتی نزنی هم درست میشه بعد دو سه ماه

دندوناتم اگه پول داری درست کن اگه نداری یکی یا دوتاشو بکش چون عفونتش به بقیه دندونا هم سرایت میکنن