2777
2789
عنوان

کیا دوتا بچه دارن ک دیگه بزرگ شدن دوتا بچه کافی بود ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کس را دیدم دوتا داشته و به هر دلیلی دیگه نداره پشیمون شده.خواهر شوهرم زن دایی هام ...اما.......من ...

خیلی حرف زشتیه

کسی که بچه دار میشه دیگه هر خوبی و بدی داره پای خودشه نمیدونم این اظهار نظر بقیه واسه چیه

سر هردو بارداری علایمت متفاوت بود یا مثل هم مبخوام بدونم

عین هم. علایم خاصی نداشتم من فقط وحشتناک گرسنم میشد ینی اصلا سیر نمیشدم ۲۴ری میخوردم ولی انگار یک سال بود هیچی نخورده بودم سر دومی شدتشم بیشتر شد

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
هر کس را دیدم دوتا داشته و به هر دلیلی دیگه نداره پشیمون شده.خواهر شوهرم زن دایی هام ...اما.......من ...

به بقیه چه آخه 

اینقدر بدم میاد دخالت میکنن🥴🥴

مبارکت باشه عزیییزم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
۳۲. دوتا دختر ۸ و ۴ دارم

سنت که نگذشته دیر نیست! حوصله شدییید میخواد فقط نوزاد ۳ماهه دارم دقیقا سه ماهه که نفهمیدم زندگی چیه چون رفلاکس حساسیتی داره بیچاره پسر اولم هم پدرش درومد…

خیلی حرف زشتیهکسی که بچه دار میشه دیگه هر خوبی و بدی داره پای خودشه نمیدونم این اظهار نظر بقیه واسه ...

واقعا ب کسی ربطی نداره.

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

دومی رو باردارم.

خیلی بچه دوست داریم ولی من ادم بشدت استرسی. 

سر هر سونو و ازمایش میمیرم و زنده میشم

هی میگم نکنه فلان چیزش کم و زیاد باشه

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

افغانیا

اونام دیگه نمیارن حتی به خدا من داشتم با یکیش حرف میزدم گفت من خواهر برادر زیاد دارم و از بچگی مجبور بودم کار کنم ولی خودم دلم نمیخواد بچه زیاد داشته باشم چون مثل اینه که تو بری چندتا جوجه رنگی بخری بعد دونه نداشته باشی جلوشون بریزی خب گناهه عین همین حرفا رو خودش گفت

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عین هم. علایم خاصی نداشتم من فقط وحشتناک گرسنم میشد ینی اصلا سیر نمیشدم ۲۴ری میخوردم ولی انگار یک سا ...

منم دو تا پسر دارم علایم کاملا متفاوت ولی بقیه میگن عجیبه متفاوت لوده

سنت که نگذشته دیر نیست! حوصله شدییید میخواد فقط نوزاد ۳ماهه دارم دقیقا سه ماهه که نفهمیدم زندگی چیه ...

خیلی هوس کردم خخخخخخخ. ولی دیگه نمیخوام بیارم. شوهرمم اصلا حرفی نمیزنه ک میخوام و اینا. باید مبارزه کنم با نفسم