2777
2789
عنوان

میخوام از شوهرم طلاق بگیرم

281 بازدید | 24 پست

شوهرم معتاد به شدت کل میکشه وقتی استفاده میکنه حرف زدنش جوری میشه هی خوابش میبره از بوش متنفرم وقتی میکشه به شدت سرم درد میکنه روز به روز رو قیافش تاثیر داره 

البته من تای پای طلاق رفتم برگشتم بخاطر پسر گفتم ترک کنه رفت خوابید بازم میکشه دیگه نمیکشم🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متادون و ترامادول می‌خورد نه بابا گل میکشه تو جیبش این بسته کوچیک هس

منم همسرم  متادون میخوزد خیلی دوره وحشتناکی از زندگیم بود همونطور ک گفتین نشسته بود یهو تو جمع چایی بدست خوابش میبرد چاییش میریخت منم آب میشدم از خجالت یا رو موتور باهاش بودیم هی چرت میزد فرمون کج میکرد.  نگم برات موندم جنگیدم بخاطرش چون انتخاب خودم بود  و بچه هم داشتم وخانوادم مخالف شدید ازدواجمون بودن. بردمش کمپ ترک کرد خداروشکر بعد از4سال پاکی پسرعموی خیرندیدش با گل آشناش کرد دوباره جنگ اعصاب مون شروع شده وقتی گل میزد دیگه قدرت تفکر تمرکز نداشت. تهدید ب طلاقش کردم طی یک ماموریت کاری برج1امسال خداروشکر ترک کرد. ودیگه نکشید پسرعموشم ترک داد خودش. 

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)