2777
2789
عنوان

شنوایی

274 بازدید | 16 پست

دختره 18ماهم به صدا واکنش داره چندین کلمه ادا میکنه.. اما خیلی لجبازه. به اسمش خیلی نداره. ببرم دکتر یا صبر کنم تا دو سالگی

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ببرم دکتر
0
0%
نبرم دکتر
0
0%
صبر کنم تا دو سالگی
1
100%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اگر صداهای آروم و متوسط رو اصلا واکنش نداره حتما ببرش.کلمه چجوری میگه؟چقدر حرف میزنه؟آروم و بد ...

ماما.. بابا.. بای بای.. هاپ هاپ.. آب.. به(بده ).. و چندتا دیگه.. یه چیزی بش بدم بگم بده بابا میره به باباش.. هر وقت خودش بخاد نه همیشه. آوا هم خیلی.. حتی به زبون خودش حرف میزنه که من متوجه نمیشه جز بابا شو که مفهمم. گاهی دستوراتی انجوم میده

الان. ل پسرت چند وقتشه؟؟؟ صداش که میکردی چطور؟؟ 

انگار هر وقت دلش میخاد میشنوه.. بعضی اوقات به آروم ترین صدا واکنش داره بعضی وقتا به بلند ترین صدا هم اهمیت نمیده کاره خودش انجام میده

به نظرم بچه ها همینجورن پسر منم وقتهایی که بخواد نشنوه نمیشنوه ولی تست شنوایی که موقع تولد انجام داد ...

نمیدونم خیلی حساس شدم رو این موضوع.. منم 7ماهگی انجام دادم اوکی بود.. این حساسیت آخرش منو دق میده.. باورت میشه اینقد افسرده شدم که اومدم خونه بابا اینا.. اصلا حوصله تنها موندم تو خونه نداشتم. بیچاره شوهرم ول کردم اومدم. اونم دیگه از دستم کلافه شده. میگه همش عیب میزای رو بچه