2777
2789
عنوان

خانمی که به خاطر خیانت طلاق گرفت

135 بازدید | 6 پست

یادمه چهرش خیلی ناز بود ، خوشگل بود و به روز و قرتی گونه😅🙂 ازدواج که کرد خانوادش علاوه بر جهیزیه حتی عروسی هم خودشون گرفتن براش (پیش ما عروسی و جهیزیه با داماده ) دیگه ببینید چقدر به پسره بها داده بودن و لطف کرده بودن ، اما ظاهراً اینجور لطف ها تو چشم طرف جور دیگه ای تعبیر میشه ؛ بگذریم ، خانم تازه بچه دار شده بوده و تو نوزادی بچش متوجه خیانت شوهرش میشه (طوری بوده که شوهره با طرف پا می‌شده میرفته شمال مثلا) دیگه نگم از دردسراش و مشکلات روحی که براش پیش اومد و واقعا از نظر روانی بیمارش کرد و تقریبا سه سالگی دخترش بود که دیگه کاملا جدا شده بودن و تقریبا دخترش پنج ساله بود که خانمه به زندگی طبیعیش برگشت اما چه برگشتنی ؛ ظاهراً باشگاه می‌رفت و به خودش میرسید اما مدام عمل های زیبایی انجام میداد ، بینی ،گونه ، لب ، طوری که اینبار که دیدمش واقعا وا رفتم ، هممون چهرمون پر از ترحم شده بود ، چون دیگه خبری از اون دختر ناز و خوشگل نبود، عین پلنگای اینستا ، با چهره خودش که کل فامیل میگفتن خوشگله چیکار کرده بود... واقعا با خودم فکر کردم آیا خواهرش یا مادرش هیچوقت بهش نگفتن مشکل از چهره و اندام تو نبود که اون خیانت کرد؟ مشکل از زیبایی و مظلوم بودن تو نبود اینقدر خودتو شبیه پلنگا نکن؟🥲 اگه اینجا کسی شبیه این خانم هست ، و فکر می‌کنه مشکل از ظاهرشه ، خواهرانه و ندیده و نشناخته میگم همچین فکری نکن! اشتباه نکن! هرگز مشکل از ظاهر شما نبوده! و هرگز اون خونه خراب کنا از شما قشنگ تر نبودن🙃 

اگه فکر میکنین چیزی رو باید برای روابط آینده تون تغییر بدین ، مطمئن باشین که اون چیز چهره و اندام تون نیست❤️

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

حق گفتی عزیزم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بخاطر سرگرمی رفته رو چهرش کار کرده 

کاری به شوهرش نداشته 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم