یادمه چهرش خیلی ناز بود ، خوشگل بود و به روز و قرتی گونه😅🙂 ازدواج که کرد خانوادش علاوه بر جهیزیه حتی عروسی هم خودشون گرفتن براش (پیش ما عروسی و جهیزیه با داماده ) دیگه ببینید چقدر به پسره بها داده بودن و لطف کرده بودن ، اما ظاهراً اینجور لطف ها تو چشم طرف جور دیگه ای تعبیر میشه ؛ بگذریم ، خانم تازه بچه دار شده بوده و تو نوزادی بچش متوجه خیانت شوهرش میشه (طوری بوده که شوهره با طرف پا میشده میرفته شمال مثلا) دیگه نگم از دردسراش و مشکلات روحی که براش پیش اومد و واقعا از نظر روانی بیمارش کرد و تقریبا سه سالگی دخترش بود که دیگه کاملا جدا شده بودن و تقریبا دخترش پنج ساله بود که خانمه به زندگی طبیعیش برگشت اما چه برگشتنی ؛ ظاهراً باشگاه میرفت و به خودش میرسید اما مدام عمل های زیبایی انجام میداد ، بینی ،گونه ، لب ، طوری که اینبار که دیدمش واقعا وا رفتم ، هممون چهرمون پر از ترحم شده بود ، چون دیگه خبری از اون دختر ناز و خوشگل نبود، عین پلنگای اینستا ، با چهره خودش که کل فامیل میگفتن خوشگله چیکار کرده بود... واقعا با خودم فکر کردم آیا خواهرش یا مادرش هیچوقت بهش نگفتن مشکل از چهره و اندام تو نبود که اون خیانت کرد؟ مشکل از زیبایی و مظلوم بودن تو نبود اینقدر خودتو شبیه پلنگا نکن؟🥲 اگه اینجا کسی شبیه این خانم هست ، و فکر میکنه مشکل از ظاهرشه ، خواهرانه و ندیده و نشناخته میگم همچین فکری نکن! اشتباه نکن! هرگز مشکل از ظاهر شما نبوده! و هرگز اون خونه خراب کنا از شما قشنگ تر نبودن🙃
اگه فکر میکنین چیزی رو باید برای روابط آینده تون تغییر بدین ، مطمئن باشین که اون چیز چهره و اندام تون نیست❤️