2777
2789
عنوان

امشب با یک پدیده ی عجیب روبرو شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 38 پست
چه آپشنی عزیزم😅اینکه ریزه میزه م؟

برو پی کارت شیطونی نکن خودت فهمیدی چیا رو گفتم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن والا نفهمیدم چون بحث‌من و تاپیک من درباره ی قد بود نه چیز‌دیگه !!🤔

فدات بشم اینجا بچه هست نمیتونم بگم ان شاالله همیشه شاد و خوشبخت باشین

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

من برای زن اصلا قد بلند نمی‌پسندم توی فامیل هم همینطور اعتقادشان اینه زن بالای ۱۷۰ دوست ندارن مردامون میگن زن رو باید بتونی راحت بغل کنی بچرخونی و....زن قد بلند سن بالا میزنه ولی قد معمولی انگار همیشه بچه ساله

من برای زن اصلا قد بلند نمی‌پسندم توی فامیل هم همینطور اعتقادشان اینه زن بالای ۱۷۰ دوست ندارن مردامون میگن زن رو باید بتونی راحت بغل کنی بچرخونی و....زن قد بلند سن بالا میزنه ولی قد معمولی انگار همیشه بچه ساله

من برای زن اصلا قد بلند نمی‌پسندم توی فامیل هم همینطور اعتقادشان اینه زن بالای ۱۷۰ دوست ندارن مردامو ...

سلام عزیزم خوبی شما مرسی از محبتت ،، نه حالا واسه چرخوندن و بغل و اینام نباشه اخه بین جمعی ک همه ازت بلندترن ادم حس بچه میگیره😂 اره قبلا گفته بودید ۱۵۷ اید و همسرتون ۱۸۷ همه ی اطرافیان طرف همسرتون همینطور بلندن یا فقط همسرتون ؟‌ یادش بخیر روز محضر یدونه کفش پاشنه بلند پوشیده بودم   همه فک میکردن چقد قدم بلنده پس ، درشون ک‌اوردم تازه دیدن عه ن بابا اندازه لنگه کفشه پامم😂

سلام عزیزم خوبی شما مرسی از محبتت ،، نه حالا واسه چرخوندن و بغل و اینام نباشه اخه بین جمعی ک همه ازت ...

سلام عزیزم ممنون خوبیم خداروشکر ،،ما همه چی رو درنظر میگیریم😂😂،،خانوادگی همه قدبلند هستن آقایون ۱۸۵ ،۱۹۰ ولی خانمها۱۶۵تا ۱۷۰