2777
2789
عنوان

امشب با یک پدیده ی عجیب روبرو شدم

530 بازدید | 38 پست

من همیشه فک میکردم شوهرم چقد قدش بلنده و از نظرم خیلی بلند میومد چون  تو خانواده ی خودم‌زیاد قدبلند نداریم و ندیده بودم ، یه پسرعمو داره شوهرم ک اونو کلا ندیده بودم از نزدیک‌ شوهرم میگه چندین ساله عراق زندگی میکنن با زنش  امشب بعد چن سال اومده بودن سر زدن خونه ی مادرشوهرم اینا وای خدا این بشر دروغ نگم ۲ متر رو رد کرده بود اصن شوهرم تا پیش لباش بود بعد زنش چی ماشالا اونم فککنم ۱۸۰ بود از بس بلند بود😂بچه هاشون و... خدایاااا من چرا انقد ریزم😅اصن بینشون فقط‌من ریزم حس‌بچه خردسال دارم😅 شما وقتی بینتون همه قدبلندن و فقط‌شما ریزه میزه اید خجل نمیشید؟

۲متر دیگع دیلاقه خداوکیلی همون ۱۸۰خوبه واس مرد

واس زنم ۱۸۰بلنده جالب نیست زن بین ۱۶۵ تا ۱۷۰قشنگه

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ۱۶۲ کراشم ۱۹۳ مادر کراشم نزدیک ۱۸۰ 🤣  

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

چیت کمه که خجل باشی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

۲متر دیگع دیلاقه خداوکیلی همون ۱۸۰خوبه واس مردواس زنم ۱۸۰بلنده جالب نیست زن بین ۱۶۵ تا ۱۷۰قشنگه

من ۱۶۰ ام🥲😅بخدا طرف‌ شوهرم انگاری نون خط کش خوردن پس چرا ما اینقد کوچیکیم😂

چرا

من از همه کوتاه ترم

۱۶۰ کنار دو تا پسر خاله هام ایستادم تا عکس بگیریم

خاله ام گفت جدا عکس بگیریم

چون من پیدا نبودم😑😑😑

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

۲ سانت از من بلند تری عزیزم ناراحت نباش خیلیه😅

ی لژ بپوشیم حله🤣 من البته قدمو دوست دارم  خواهرم خیلی بلنده منو با این قدم خاله ریزه صدا میکردن مدرسه🤣

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

چرامن از همه کوتاه ترم۱۶۰ کنار دو تا پسر خاله هام ایستادم تا عکس بگیریمخاله ام گفت جدا عکس بگیریمچون ...

منم ۱۶۰ ام بیا بریم گم شیم‌ این دنیا بدرد نمیخوره😂خدایا ملت چی‌ خوردن دراز دررفتن 

نمیدونم اما ریزه میزه ام زیاد🥲

حتما خیلی چیزای خوب داری و باید بابتش سرتو بالا بگیری و شاکر باشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ی لژ بپوشیم حله🤣 من البته قدمو دوست دارم خواهرم خیلی بلنده منو با این قدم خاله ریزه صدا میکردن مدر ...

تموم کفشام از صندل اسپرت مجلسی با پاشنه ۷سانت و بیشتر ولی بازم همونم😅

حتما خیلی چیزای خوب داری و باید بابتش سرتو بالا بگیری و شاکر باشی

اره خب شوهرمم میگه ولی‌خب اصن نمیدونم جمع خانوادگیشون چرا انقد بلندن من بینشون بلند میشم انگاری نشستم هنوز😅