2777
2789

چه توصیف جالبی!! یعنی هر لحظه در عالمیه و شلوغه؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم حرفم شاید مسخره بیاد

ولی دس از فکر کردن به افکاری که آزارت میده بردار

همه چیز درست میشه

شاید الان بنظرت سخت و غیر قابل تحمل باشه،ولی میگذره.

دفعه قبل هم گذشت،اینم میگذره و روزای خوب میان

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

شاید یه وقت دیگه 

یک روز که سرکیف بودم و سرحال 

یک نگاه بهش انداختم 

شایدم نه 

فقط آخه نگاه نیست 

انگاری جراحی باید بکنی 

ببری بعد اون وقت نگاه کنی 

چی شده ،چه چیزهایی و چه حرف‌هایی چه رنگ خطرهایی 

جراحی هم خوب درد داره 

شاید نگاه نکنم

میدونم حرفم شاید مسخره بیادولی دس از فکر کردن به افکاری که آزارت میده بردارهمه چیز درست میشهشاید الا ...

مشکل همین جاست 

می‌خوان از هر فرصتی سری به بیرون بندازند ولی من نگاه نمی کنم ولی اونها دست از تلاش و جلب توجه بر نمی‌دارند 

الان هیچ فکری تو سرم نیست 

ولی این بی اعتنایی به اون همه صدا داره از آن میده

چه توصیف جالبی!! یعنی هر لحظه در عالمیه و شلوغه؟

یک عالم 

و می دونم دردش چیه 

ولی نمی خواهم حرکت کنم 

الان فقط انفعال رو دوست دارم 

و یک رمان که غرق کنم خودم رو توش و دردهای اون رو ببینم و احساساتش رو

و از خودم دور شم

یک عالم و می دونم دردش چیه ولی نمی خواهم حرکت کنم الان فقط انفعال رو دوست دارم و یک رمان که غرق کنم ...

جالب تر شد که!!

یعنی یه موضوع مشخصه که آگاهانه بهش رسیدگی نمیکنم!!

و راه فرارم خوندن رمان هستش!! بله؟

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

مشکل همین جاست می‌خوان از هر فرصتی سری به بیرون بندازند ولی من نگاه نمی کنم ولی اونها دست از تلاش و ...

آدما همیشه میگن میگذره 

اما بعضی وقتا به خودم نگاه میکنم میبینم با وجود گذشت سال یسری چیزا برا من نگذشته فقط اون زیر ته نشین شدن 

و هنوز مثل بار اول قدرت ناراحت کردن و به گریه انداختمو دارن

شاید باید ازشون درس گرفت ما از هر سختی و رنجی یه درس میگیرم

شاید نباید انقد دنبال سرزنش و خودخوری کردن باشم هر چی بود تموم شد

یسری چیزا از توان ما خارجه،ما هم انسانیم نباید انتظار داشته باشیم همیشه عالی و خوب باشیم

فقط میخوام بگم با هر حالی هستی خودتو درک کن و سخت نگیر

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

درسته

بازم خوبه علتش رو میدونید، نیم راه درمان پیدا کردن علته ماجراست...

حالا چرا انفعال؟!! در عین سختی لذت بخشه این موضوع؟!!

بازم خوبه علتش رو میدونید، نیم راه درمان پیدا کردن علته ماجراست...حالا چرا انفعال؟!! در عین سختی لذت ...

بعضی وقتها خالی هستی و باید به خودم فرصت بدم،ارامش ،سکوت و خود رو در جمعی فارغ مثل شعر خوانی فرو بردن،خسته م