2777
2789

8 سال پیش یه پسره که مغازش بغل مغازه بابام بود به مدت دو سال همش بهم شماره میداد منم ازش خوشم میومد اما نه گوشی داشتم نه از دوست بودن و اینا خوشم میومد بعد یه روز تو محله یه دعوایی شد این پسره رف از هم جداشون کرد خواهرمم اونموقع نامزد بود بهم گفت قیافه این پسره خیلیییی مهربونه و فلان گفتم یه چیزی بگم به مامان نمیگی گفت نه گفتم این پسره دوساله بهم شماره میده گفت تو چیکار کردی گفتم هیجی گوشی ندارم که... فرداش به مامانم گفت مامانم دیگه نزاشت برم مغازه بابام من دیگه پسره رو ندیدم مامانم گفت اگه واقعا بخواد میاد خاستگاریت و فلان منم بیخیالش شدم.... اما هر بار از جلو مغازش رد شدیم این همه سال چشمم دنبالش گشته... 

حالا بعد از این مدت درست الان که من در حال جداییم تو این شهر شلوغ که پشت چراغ قرمز وایستادیم چرا باید دست تو دست پسر کوچولوش از جلوی ماشین ما رد بشه 😢😭 

خدایا من که دیگه آنقدر دلم پره تحمل ندارم دیگه قربونت برم کم منو امتحان کن 

چن ماهه پیش خواهرم گفت عذاب وجدان دارم شاید اگه بهت کمک میکردم با اون پسره باشی الان سرنوشتت این نبود... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم قده دنیا گرفته 😭

کاملا درکت میکنم منم یه ساله جدا شدم روزی نبوده بر نگردم به خواستگار های گذشتم فکر نکنم و نگم کاش فلانی رو فرصت میدادم اما واقعا اینا مال گذشته است شاید اگه با کسی دیگه بودم بدتر میشد تو هم اینطور فکر کن

چون بهش نرسیدی فکر میکنی خیلی چیز خاصی یود منم این فکرو میکردم بعد دوباره برگشتم ب اون فرد دیدم خیلی ...

نمیگم چیز خاصی بود میگم سرنوشتم این نمیشد که با یه بچه به جدایی بکشه 

بچه داشتی؟ الان بعد یه سال حال روحیات بهتره یا بدتر؟

اشتباه نوشتم سه ساله جدا شدم تو عقد بودم 

خب بهتر از قبلم اولاش تماما بیرونیه ناراحتی هات بعد درونی میشه کسی متوجه نمیشه جز خودت

اشتباه نوشتم سه ساله جدا شدم تو عقد بودم خب بهتر از قبلم اولاش تماما بیرونیه ناراحتی هات بعد درونی م ...

خوب کردی تو عقد جدا شدی منم قبلا یه بار عقد کردم جدا شدم همش 4 ماه عقد بودم جدا شدم قابل مقایسه با الان نیس وضعیتم آلان با بچه خیلی سخته انشالله بهترین بخت نسبت بشه ایندفعه