2777
2789

مثل گردنبند که عاشقشم

ولی فقط به مردای جذاب و خوش تیپ میاد

یا ساعت

فک کن شوهرت خوش هیکل و قدبلند و جذاب باشه،بعد اینا رو هم استفاده کنه

ما که از این شوهرا نصیبمون نشد ساده میگرده

مال شما چیا میندازن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ک من چقد بدم میاد از مردی ک گردنبند بندازه گردنش 

سلیقه ها متفاوته منم نظرمو گفتم اونایی ک مخالفن گارد نگیرن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ابدا دوست ندارم جز ساعت چیزی استفاده کنه مخصوصا گردنبند 

یاد ی چی افتادم شوهرم می‌گفت میخام ی گردنبد بخرم از اونا ک باز میشه ها عکس آدما توشه ی ورش عکس تو باشه ی ورش مامانم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
چس قنبرن خیانت میکنن تیپ و قیافه داشتن که خدا رو بنده نبودن.. بلانسبت مال شماها مال خودمونو میگم

اتفاقا پسرای خوشگل خیانت توشون ندیدم و متعهد بودن چون تازه به دوران رسیده نیستن(:

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟