2777
2789
عنوان

یه رمان بگید که نتونم زمین بذارمش عاشقانه باشه لطفا خیلی خفن باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلارای 

ماتیک

آنلاین هستن و از یه نویسنده ،

از نوجون ۱۶ تا خانم ۳۰ ساله دارن میحونن .

خودمم ۲۷ سالمه دنبالش میکنم ،

یه جورین انگار شخصیتا واقعی هستن و حتی برای شخصیتا گاهی حرص میخوره آدم ، گاهی ناراحت میشه و..

یه رمانم هست اسم شخصیت رستا و سیاوش هست

اینم قشنگ بود ، نویسندش اسما مومنی تو گوگل بزن ایتا میاد بالا و باید پول بدی که عضو کانال ایتا بشی. و رمانش کامل شده ست.

من اصلا اهل رمان نبودم اما اینا جذبم کردن .

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بچه ها یه رمان عاشقانه جدی باشه و کل کل نباشه از این آبکیا نباشه سراغ دارین؟جدی و نزدیک به واقعیت زن ...

دلارای

ماتیک

رده سنی مثبت ۱۶ تا ۳۰ سال .

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

ممنونم عاشقانه س؟

دختری که رهایش کردی

برباد رفته

غرور و تعصب

اِما

من پیش از تو

آرزوهای بزرگ

مادام‌بوآری

جین ایر

بلندیهای بادگیر

غیر عاشقانه ولی جذاب

بادبادک باز

هزار خورشید تابان

سری هری پاتر

کتابخانه نیمه شب

کوری

۱۹۸۴

ایرانی جذاب

سووشون

شوهر آهو خانم

جای خالی سلوچ

کلیدر

روی ماه خداوند را ببوس

بیشترش رو داریم برای فردش خواستی بگو آدرس پیجمم بدم 

یه خلاصه کوچلو میگی ازشون؟مرسی که جواب دادی

دلارای

در مورد یه دختر از یه خانواده مذهبی افراطی

که عاشق پسر دوست خانوادگیشون میشه و اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیری میکنه....

ماتیک

در مورد یه دخترنوجوان که با یه استادی از روی بچگی و سادگی لج میگیره و یه اتفاق وحشتناک برای دختر میفته که سرنوشت هردو رو تغییر میده و یه اتفاقاتی پیش میاد که نمیتونی پیش بینی کنی.

دختری که رهایش کردیبرباد رفتهغرور و تعصباِمامن پیش از توآرزوهای بزرگمادام‌بوآریجین ایربلندیهای بادگی ...

سووشون

و شوهراهو خانم

🤍👌