2777
2789
عنوان

میخام بچه هامو بزارم مهد برم سرکار

224 بازدید | 19 پست

من یه زن افسردم وهیچ لذتی از زندگی نمیبرم 

و دائم عصابم خرابه... 

میخام کار کنم پول دربیارم با بچه هام خوش باشم 

شوهرم یه گاو ب تمام معناست اصلا هیچ جوره نمیشه روش حساب کرد 

بچه هام دوسال و 8ساله هستن 

دوتا پسر بنظرتون ببرمشون مهد؟؟ 

خیلی دو دلم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ ساله رو که مهد قبول نمیکنه ۲ساله رو بزار مهد ۸ ساله هم دو ماه دیگه میره مدرسه ی کار پاره وقت گیر بیار

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

چقدر میخوای پول در بباری هزینه مهد دو تا بچه در بیاد پول ایاب ذهابت هم در بیاد یه پولی هم برات بمونه که ارزش اینهمه خستگی و دوری از بچه هاتم داشته باشه چقدر مگه حقوقته؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عزیزم الان تابستووونه هااا وسط تابستون بفرستمش مدرسه😐😐😐😐😐

خب مهد 8 سال قبول نمیکنه اخه 

دو ساله رو هم اکثر مهدا قبول نمیکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲