قبلش بگم من حسود نیستم بخدا فقط سوال شده برام
من یه کلاسی شرکت کردم که اونجا یه خانمی دیدم چهرش و هیکلش مثل دو.جنس.هه ها میموند از لحاظ ارتباط اجتماعی هم خیلی ضعیف بود خیلییی ساکت بود ولی نه یه ساکت معمولی مثلا هر وقت رفتم کنارش نشستم هرچقد حرف زدم هیچ حرفی نزد فقط یه شونه مینداخت بالا تهش همش پریشون بود و اینور و اونور نگاه میکرد شدیدا احساس شل بودن ازش میگرفتم اصلا انگار تلو تلو میخورد مثل یه ماهی مرده ... تو یک کلام انگار یه معتاد بود که یه گوش گز میکرد حرف نمیزد ... ولی کل کلاس عاشقش بودن همه اسمشو صدا میزدن همه انگار میخواستنش از دختر گرفته تا پسر همه عاشقش بودن حتی خواست بره مسافرت پسرای کلاس میگفتن این کلاس بدون تو صفا نداره تو باهوش ترینی و فلان و ...باکلاس ترین و غد ترین دختر کلاس با اون همه دک و پز و ادعا که هر کسیو تحویل نمیگرفت میرفت منتشو میکشید
اینا به کنار استاد کلاس چقدر دوستش داشت یه بار به خاطرش دعوا کرد و ... استاد کلاس هم خیلی بول بالایی داشت و آدمی بود که اصلا هیچکس براش مهم نبود اما برا دختره نزدیک بود یقه جر بده ... یه روزم دیدم چند نفر اسمشو دارن صدا میزنن دیدم چند تا دختر باکلاس و جوون که چقدرررر این دختر بین جمع اونا خودشو تیپش زار میزد همون دوستاش چقدررر باهاش خوب بودن ... پیچ اینستاشو دیدم میبینم هر روز با کلی اکیپ خفن بیرونه و مثل همیشه ساکته اما همه دارن منتشو میکشن انگار آهنربا بود همه،رو جذب میکرد خیلی برام علامت سواله خیلییییی عجیبههه نظرتون چیه؟؟؟😐😐🤔🤔