2777
2789
عنوان

ماستی که همه روش کراشن

304 بازدید | 31 پست

قبلش بگم من حسود نیستم بخدا فقط سوال شده برام

من یه کلاسی شرکت کردم که اونجا یه خانمی دیدم چهرش و هیکلش مثل دو.جنس.هه ها میموند از لحاظ ارتباط اجتماعی هم خیلی ضعیف بود خیلییی ساکت بود ولی نه یه ساکت معمولی مثلا هر وقت رفتم کنارش نشستم هرچقد حرف زدم هیچ حرفی نزد فقط یه شونه مینداخت بالا تهش همش پریشون بود و اینور و اونور نگاه می‌کرد شدیدا احساس شل بودن ازش میگرفتم اصلا انگار تلو تلو می‌خورد مثل یه ماهی مرده ... تو یک کلام انگار یه معت‌اد بود که یه گوش گز میکرد حرف نمیزد ... ولی کل کلاس عاشقش بودن همه اسمشو صدا میزدن همه انگار می‌خواستنش از دختر گرفته تا پسر همه عاشقش بودن حتی خواست بره مسافرت پسرای کلاس میگفتن این کلاس بدون تو صفا نداره تو باهوش ترینی و فلان و ...باکلاس ترین و غد ترین دختر کلاس با اون همه دک و پز و ادعا که هر کسیو تحویل نمی‌گرفت میرفت منت‌شو می‌کشید

اینا به کنار استاد کلاس چقدر دوستش داشت یه بار به خاطرش دعوا کرد و ... استاد کلاس هم خیلی بول بالایی داشت و آدمی بود که اصلا هیچکس براش مهم نبود اما برا دختره نزدیک بود یقه جر بده ... یه روزم دیدم چند نفر اسمشو دارن صدا میزنن دیدم چند تا دختر باکلاس و جوون که چقدرررر این دختر بین جمع اونا خودشو تیپش زار میزد همون دوستاش چقدررر باهاش خوب بودن ... پیچ اینستاشو دیدم میبینم هر روز با کلی اکیپ خفن بیرونه و مثل همیشه ساکته اما همه دارن منت‌شو میکشن انگار آهنربا بود همه،رو جذب میکرد خیلی برام علامت سواله خیلییییی عجیبههه نظرتون چیه؟؟؟😐😐🤔🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره میبینم دختر ساکتو میذارن رو سرشون

اتفاقا من آدمای اینجوری زیاد دیدم ولی همیشه گوشه گیرن و گوشه گیر خواهند بود

این دعا نویسش خوب بوده لابد🤣

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چ‌عجیب واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

شاید از دید تو اینطوریه

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

شاید درونگرا بوده مثل من چرا این طوری میگی خو  ماست معتاد فلان

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین