2777
2789

دلم براش میسوزه چه غلطی کنم الان ؟ ده سالشه دخترم

می‌ره با بچه های مردم بازی می‌کنه اونام یا کوچکترین شوخی میان دعوا 

خدایا چرا یکی آخه 😞😔😭

چند ساله اقدامین؟دکتر، دوا؟!

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش ساله هیچ فایده ای نداشته دکتر قرص خوردن خیلی عادی سر موقع پریود میشم

طب سنتی چطور؟

استرس دارین زیاد؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

منم شرایطم مثل شناست با این تفاوت که دخترم ۱۳سالشه

ای وی اف و ای یو ای هم کردم و منفی شده 

خیلی تلاش کردم ومنتطر موندم ولی نشدکه نشد 

خدا نخواست دیگه سپردم به خودش 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
هم همسر م هم من ۲ تا فرزند هستیم تا زه هم‌جنس هم هستیم ولی هر ۲ کو‌دکی با بر ادر خو اهر مون با زی ن ...

درد و دل چی بچم باهاش دعوا میکنیم همش سکوت می‌کنه دلم براش میسوزه همش تو خونه میشینه یا با گوشی یا یه حالت افسرده وتو خودشه

ای وی اف ؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

درد و دل چی بچم باهاش دعوا میکنیم همش سکوت می‌کنه دلم براش میسوزه همش تو خونه میشینه یا با گوشی یا ی ...

بذ ارش کلا س های مورد علاقه ش 

نه بابا شو‌هرم می گه هر وقت ر فتم با برادر م‌ح‌بزنم‌گفته کا ر دار م 

جا لبه خو اهر من هم همین بود همیشه می گفت سر م شلوغه درس دار م با د وست هام قرار دار م 

رحم اجاره‌ای یا فرزند از بهزیستی چی روش فکر کردین ؟

نه اصلا شوهرم حتی برا ای یو ای و ای وی اف هم راضی نمیشد به زور بردمش 

خودم مشکل ندارم شوهرم ضعیفه و همکاری نمیکنه برا دکتر رفتن و دارو خوردن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

تک فرزندی خیلیییی بده

پیگیر باش 

اگر شهرتون دکتر خوب نداره برو شهر دیگه

الان خیلی علم گسترده شده دیگه نابارور وجود نداره همه میتونن بچه دار شن اکثراااا

شما هم که میگی پریود میشی پس مشکلی نیست تازه یه بچه هم داری که پس مشکلی نداشتید

تک فرزندی خیلی بی کسی هست گناه داره دخترت

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶