2777
2789
عنوان

بچه دوم باردار نمیشم بچم خیلی تنهاست

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 32 پست
ازمایش دادم اظطراب که نداشتم استرس هم پارسال اره الان نه

پیش متخصص طب سنتی هم برو امتحان کن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد عزیزم دخترت درد و دل با کی می‌کنه ؟

دخترم تا یکی دوسال پیش همش منتظر بود که خواهر یا برادر دار بشه ولی دیگه خودش دید که خیلی تلاش کردم و جواب ای وی اف و ای یو ای هم منفی شد ظاهرا بی خیال شده ولی گاهی دلش از تنهایی میگیره و میگه من بی کسم و هیشکی رو ندارم دخترم خاله و عمو هم نداره😔😭

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بذ ارش کلا س های مورد علاقه ش نه بابا شو‌هرم می گه هر وقت ر فتم با برادر م‌ح‌بزنم‌گفته کا ر دار م جا ...

چه جالب نمی‌دونستم اینطوری هم وجود داره 

من خودم حوصله بچه ندارم فقط دلم براش میسوزه که تنهاست 

دخترم تا یکی دوسال پیش همش منتظر بود که خواهر یا برادر دار بشه ولی دیگه خودش دید که خیلی تلاش کردم و ...

گناه دارن من به خدا میگم چه گناهی کردم من یا بچم که اینجوری تا آخر باید زجر بکشیم 

من دیگه سپردم به خدا و اگه خودش صلاح دونست یکی دیگه بهمون بده  اگه هم نه دیگه مثل قبل اصرار و دعا نمیکنم

البته که اگه الان بچه بیارم هم دیگه زیاد به درد بچم نمیخوره 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چه جالب نمی‌دونستم اینطوری هم وجود داره من خودم حوصله بچه ندارم فقط دلم براش میسوزه که تنهاست

تجر به همسر م و من این بو ده 

به هر حال ا دم ها حتی اگر برادر خواهر هم باشن می تونن شخصیت ها خیلی متفاوت داشته با شن 

یا مثلا همکار د اشتم ۳ تا خو‌اهر بودن ۱ تهران ۱ اصفهان ۱ شیر از 

یعنی باز هم تنها بود ن 

ا لان هم که همه د نبال مها جرت هستن 

پس سخت نگیر 

تجر به همسر م و من این بو ده به هر حال ا دم ها حتی اگر برادر خواهر هم باشن می تونن شخصیت ها خیلی متف ...

خب تلفنی حرف بزنن یا پولی قرض بگیرن کاری برای هو انجام بدن بلاخره دلگرمی هست

بچه نداشتن به نظرم بهتره تا یکی بچه اگه آدم میاره کمتر از سه تا ظلمه

عکس رنگی رحم هم گرفتی؟ 

شوهرت ازمایش داده؟

من دیگه سپردم به خدا و اگه خودش صلاح دونست یکی دیگه بهمون بده اگه هم نه دیگه مثل قبل اصرار و دعا نم ...

همون بچم بزرگ شد تنها وبی کس همش آویزون خونه مردم بود خیلی زجر کشیدم هم خودم هم بچم 

اره

مشخص نشد مشکل کجاست و از کدومتونه؟