من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
من تو یکی دو هفته هر ۴ تا رو کشیدم هیچی کوچکترین دردی چیزی نداشتم دست دکترم هم خوب بود فکر ۲ تا یه روز کشید ۲ تا هفته بعدش رعایت معمولی و ژلوفون و دهان شویه داروئی
غذا و اینا باید دعایت کنی چون بخیه داره نباید چیزی بره اون سمت اوایل هم غذاهای ابکی فقط
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تو یکی دو هفته هر ۴ تا رو کشیدم هیچی کوچکترین دردی چیزی نداشتم دست دکترم هم خوب بود فکر ۲ تا یه ر ...
دندان شما در اومده بود؟یا نهغته
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
نهفته اگر هست یا یکم بیزون هست باید جراحی بشه زمان جراحی هیچی اما بعدش درد داره هفت روزی زمان میبره ...
یکیش کامل در اومده فقط یکمش نهفته است
واسه ارتودنسی لازم بود فکر کنم فک پایین نهفته بود جراحی کرد ۲ سال پیش
ممنون
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...