2777
2789

سلام

عصر یکم بعد مدتها با بچم رفتیم بیرون یدفعه افتاد اونم درست پیشونیش روی سنگ خورد شکاف برداشت کلی خون اومد یکم ک دیدم خونش نمیاد چسب زخم زدم ولی دیدم از زیر چسب زخم هم آروم آروم خون میادچندبار چسب زخم رو عوض کردم شوهرم خونه نیست زنگ زدم با یکی رفتیم بیمارستان عکس انداخت گفت چیزی نیست فقط قسمتی ک ضربه دیده خون مرده داره اینجا ما نمیتونیم بخیه بزنیم باید ببرینش فلان بیمارستان ولی الان یک چسب بخیه میزنیم چسب بخیه زدن ولی الان ک اومدم خونه میبینم زیر چسب بخیه هم قرمز شده میخواد آروم خون بیاد بیرون 

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم الان بچم خوابید 

ما تو روستا زندگی می‌کنیم تا اون بیمارستان یکساعت راهش بود ولی دکتر اورژانس جدی نگفت گفت اگه چسب بخیه رو باز نکنه شاید درست بشه ولی زخم بچم باز بود الان ب کسی هم روم نمیشه بگم 

کسی تجربه ای داره بخدا حالم خیلی بده از عصر فقط دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع ببرش دکتر. میترسم نیاز باشه بخیه کنن. خونش نره. زودتر ببر لطفا 🙏🙏🙏اسنپ بگیرزنگ بزن پدرت یا پ ...

بردم دکتر والا این چسب رو هم اونا زدن فقط نمیدونم چرا بند نمیاد 

اینجا اسنپ نیس که

بردم دکتر والا این چسب رو هم اونا زدن فقط نمیدونم چرا بند نمیاد اینجا اسنپ نیس که

خب دکتر گفت ببرین فلان بیمارستان

چون خودش نمیتونسته بخیه بزنه

7 ساعته داره خون میاد 

یا ببر دکتر

یا زنگ بزن از بقیه درمان خانگی بپرس

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

یا یه ویزیت آنلاین بگیر از یه پزشک بپرس.