2777
2789
عنوان

به نظرتون شنا رو کامل یاد بگیرم

78 بازدید | 11 پست

سلام من و دخترم میریم کلاس شنا مبتدی هنوز ۲جلسه مونده اما خب کم و بیش اشکال داریم ،زیاد و طولانی کرال سینه نمیتونم برم و جلسه قبل دست و پای دوچرخه رو یاد داد تو اونم مشکل دارم خودم که خیلی علاقه دارم ،دوست دارم بعد تموم شدن این برم تکمیلی هم ثبت نام کنم که هم اشکالات مقدماتی جبران شه و هم یکم بهتر یاد بگیرم و قسمت عمیق بهتر شنا کنم ،حالا به نظرتون بریم تکمیلی رو هم یاد بگیریم یا بعد تموم شدن جلساتمون خودمون اونقدر تو استخر تمرین کنیم که بهتر بتونیم شنا کنیم؟

باید بری تا بتونی تکمیلش کنی اگر فقط میخای تفریجی شنا کنی میتونی بعد کرال نری ولی اگر میخای جرفه ای شی تو این زمینه یا دخترت بزرگ شد مربی یا ناجی بشه باید تا اخرش برید

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برید تکمیلی

شما رو نمی دونم ولی من خودم تکمیلی رو رفتم ولی هنوزم می ترسم بدون مربی بریم تو عمیق یا می تونید یه دو جلسه خصوصی بگیرید یا نیمه خصوصی اشکالاتتون برطرف بشه

جون عزیزم در این زمینه😂

سلام

من کمک مربیم

عزیزم ادامه بده من خیلی دوست دارم شنا زندکیمه عاشقشم

برای مرال سینه چونتو بچسبون به سینه و پات هم نه خیلی زیر اب باشه نه نه رو 

منم ترم اول از عمق میترسیدم دوگرخه هم خیلی ایراد داشتم ولی تسلیم نشدم ترم دوم ترسم ریخت و شیرجه زدم تازه تونستم خوب دوچرخه بزنم

بنظرم بزار ترم یک تمومش حداقل بعد چند جلسه تفریحی بردار اگه با تمیرن باز هم نتونستی و خیییلی به شنا علاقه نداری دیگه ادامه نده

باید بری تا بتونی تکمیلش کنی اگر فقط میخای تفریجی شنا کنی میتونی بعد کرال نری ولی اگر میخای جرفه ای ...

زیاد حرفه ای نه اما دوست دارم وقتی رفتم استخر قشنگ شنا کنم بدون کمک بپرم قسمت عمیق و بدون نقص باشم

برید تکمیلیشما رو نمی دونم ولی من خودم تکمیلی رو رفتم ولی هنوزم می ترسم بدون مربی بریم تو عمیق یا می ...

میخوایم تکمیلی رو مادر دختری خصوصی بریم تا بهتر یاد بگیریم چون کلاس عمومی تعداد زیاده ادم چیزی یاد نمیگیره

میخوایم تکمیلی رو مادر دختری خصوصی بریم تا بهتر یاد بگیریم چون کلاس عمومی تعداد زیاده ادم چیزی یاد ن ...

آره خیلی بهتره منم برا تکمیلی که رفتم من بودم و یه خانم دیگه خدایی خیلی بهتر بود

سلاممن کمک مربیمعزیزم ادامه بده من خیلی دوست دارم شنا زندکیمه عاشقشمبرای مرال سینه چونتو بچسبون به س ...

بله عالی میشه اینجوری،از قسمت عمیق میترسم واقعا ،دوچرخه هم کلا بلد نشدم باید خیلی تمرین کنم و کرال سینه هم وقتی میرم کلا تمرکزم بهم میریزه باید تمرکز کنم ،پس ممنون بابت راهنماییت این کارو میکنیم ،بعد تموم شدنش یه تایم کوتاه استراحت میکنیم و استخر تفریحی میریم بعد به قول شما اگه باز اون هیجان مونده بود میریم تکمیلی ♥♥♥❤❤❤

آره خیلی بهتره منم برا تکمیلی که رفتم من بودم و یه خانم دیگه خدایی خیلی بهتر بود

ما این تایم هایی که میریم هم تعداد خودمون ۲۵نفره هم از بیرون میان کلاااا جا نیست تمرین کنیم خیلی سختمونه اما خصوصی عالیه درسته گرون تره اما ای کاش از اول خصوصی میرفتم