2777
2789

ما عقدیم شوهرم ۲۳ سالشه دانشجو معلمه خیلی احترام خانوادمو میگیره و ساکت و ارومه جلو اونا احترام منم خیلی میگیره کمکشون میکنه (نه از لحاظ مالی) کاری دارن واسشون انجام میده (خیلی برا به دست اوردن من تلاش کرد)

شوهر خواهرم ادم خوبی نبود از قبل خیلی با خواهرم اختلاف داشتن خواهرم هی قهر میکرد میومد خونه بابام 

یه سری شوهر خواهرم با داداشم دعواش شد تو خونه بابامم 

دروغ دهن من گذاشت 

خوانوادش خیلی به بابام و خواهرم بی احترامی کردن 

ولی الان خوبن بعد از ۱۲ سال 

اما با وجود اینا خانوادم احترام خواهر شوهرمو میگیرن ولی احترام شوهر منو نه حتی شده مامانم جلو من به شوهرم و باباش فحش میده درحالی که همشون میدونن چقدر مظلوم و ساکته 

بنظرتون چیکار کنم که قدر شوهرمو بدونن ؟ به شوهرم بگم که خونمون نیاد تا خانوادم بدونن قهره و از کارشون پشیمون شن؟ یا نگم؟ اگه نگم خانوادم به این رفتارشون ادامه میدن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بی غیرتیه شوهرت است، اگه همون موقع 4 برابر جواب مادرتو داده بود یاد میگرفتن مودب باشن

از کجا بدونه 

مادرم جلوش انقدر احترامشو میگیره شوهرمم مادرمو مثل مادر خودش دوس داره خیلیییی دوسش داره  هی وقتی مادرم با من دعواش میشه ...

از کجا بدونه مادرم جلوش انقدر احترامشو میگیره شوهرمم مادرمو مثل مادر خودش دوس داره خیلیییی دوسش داره ...

فکر کردم میگی جلوی شوهرت مادرت به پدر شوهرت فحش داده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

میگه عصبی میشم اگه وقتی با خواهرم عصبی میشه چرا به پدر شوهرم خواهرم حرفی نمیزنه

برو توی قیافه

خب چی از شوهرت و خانواده اش به مادرت میگی که عصبی میشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم