2777
2789

من والا خیلی کتک خوردم هم از مامانم هم از بابام😐

البته بیشتر مامانم، بابام خیلی کمتر

بچه واقعا نق نقو و بدپیله ای هم بودم البته از اینا ک یک نصف شب بلند میشدم عر میزدم بستنی میخواستم و هیچ جوره قانع نمیشدم که الان همه مغازه ها بستن🥲

ولی خب خاطره کتک خوردن تا حتی توی دوران دانشگاهمم دارم 

بعد جالبه من فکر میکردم عادیه همه کتک خوردن از ننه باباشون

الان شوهرم میگه توی کل زندگیش ی بارم کتک نخورده از مامان باباش 🤔 مگه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتک خوردن ب هر دلیلی از پدرمادر عادی نیس

خب اونکه عاره ، ولی این توی دوران ما که مادر پدر شدیم جا افتاد و همه علمشون بالا رفت 

یعنی واقعا گذشته شما این رو نداشتید؟

من دهه هفتادیم خب خیلی کمتر شده بود اما من واقعا خانوادم نسبت به بقیه هم کلاسیام بی نظیر بودن 

من همیشه ازاد بودم هیچ وقت برادرم حتی سوالم نپرسید با کی میری کجا میری 

کتک خوردن که ابدااااا 

اما دوستام مثلا داداشاشون میزدنشون یا محدودشون میکردن گوشیاشون چک میکردن

خب اونکه عاره ، ولی این توی دوران ما که مادر پدر شدیم جا افتاد و همه علمشون بالا رفت یعنی واقعا گذشت ...

نه بلاخره از یه چیزی شانس اوردم ک ازشون کتک نخوردم🤦🏻‍♀️

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

نهههههه من فقط یکبار به سیلی خوردم از مامانم، هیچوقت نمیراشتم یه دل سیر بخوابه، یبار خواهرم سوسک پرت کرد به طرف مامانم خواب بود من بلند جیغ زدم

اومد یه سیلی زد بهم هنوز یادمه بیست مهر بود تقریبا بیست سال پیش هنوز میگم چرا اونروز منو زدی🤣

من شرررررر به تمام معنا

ولی از هیچکس تا حالا نخوردم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

نه اصلا

از وقتی یادمه کتک زدن رو زشت میدونن اطرافیانم

چه به یه بچه

چه یه آدم بزرگسال

حالا با هر نسبتی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹