2777
2789
عنوان

دوفاستون یا دوفامد

117 بازدید | 22 پست

من 26 خرداد ماه پیش پریود شدم تقریبا پریودیام منظمه جلو ميندازم اما عقب شاید در سال 2 بار اینجوری شم، روز چهاردهم سیکل دکتر برام دوفامد نوشت که از روز هفتم یا هشت تیر شروع کردم تا 17 تیر ک تموم شد، 10 عدد

حالا سوالم اینه که من اصلا علائم بارداری ندارم چندروزه بی بی میزنم منفیه، نمیدونم چکار کنم به نظرتون دیگه باردار نیستم؟

سلنوفیل 🌙🌕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقب مینداختم نزدیک 10روز به دلیل تنبلی تخمدان

آخه مگه پریودی باهاش منظم نمیشه؟ من قبلا تا قرص رو قطع میکردم سر 2 روز میشدم😭گفتم شاید باردارم

سلنوفیل 🌙🌕
پپس اوکیه من هم کیست داشتم هم تنبلی حامله شدم فقط باید بیخیال بشی چون همین استرس نمیزاره بچه دار شی. ...

32 آره به شدت استرسی ام، ببین خوبما همین ک ب روزای پریودم میرسم دیوونه میشم انگار، تو چکار کردی ک حامله شدی!؟ 

سلنوفیل 🌙🌕
32 آره به شدت استرسی ام، ببین خوبما همین ک ب روزای پریودم میرسم دیوونه میشم انگار، تو چکار کردی ک حا ...

اصلا باید رهاش کنی منم عین تو بودم والا... دارو گیاهی مصرف کردم چون دکتر زنان جواب نداد برام و گفت بیا ای وی اف ک منو شوهرم مخالف بودیم... من راستش پریود بودم قرار شد ی کربلا بریم کارمون ی جوری جور شد ک من رسیدم نجف پاک شدم بعدش همون کربلا حامله شدم اومدم 2عفته از پریودم گذشت شک نکردم چون من پریود نمیشدم قاطی بود بعدش رفتم بی بی گذاشتم مثبت بود

اصلا باید رهاش کنی منم عین تو بودم والا... دارو گیاهی مصرف کردم چون دکتر زنان جواب نداد برام و گفت ب ...

الهی که خدا برات نگهش داره عزیزدلم، برای منم دعا کن لطفا🥲🌸

سلنوفیل 🌙🌕
الهی که خدا برات نگهش داره عزیزدلم، برای منم دعا کن لطفا🥲🌸

انشالله.... توام دامنت سبز میشه فقط استرس نداشته باش برو باشگاه برو تفریح اصلا فکر نکن بهش....... من الان دیوانه شدم از دست این بچه روانی شدیم عجله نکن چون بعد رنگ ارامش رو نمیبینی🤣