2777
2789

مثلا رفتار های خوب من اینان:

-درک بالایی دارم

-مهم نیست چقدر از چیزای دیگه عصبانی/ناراحت باشم با همه درست رفتار میکنم

-مهربونم و تا جایی که ممکنه به همه کمک میکنم 

-هیچکسو مسخره نمیکنم

-حیوانات رو دوست دارم و بهشون آسیب نمیزنم 

-وقتی داستان کامل کسیو نمیدونم بیخودی قضاوت نمیکنم 

-با هرکس به اندازه شعورش رفتار میکنم نه پولش و زیباییش

-با گند اخلاق بازی روز کسیو خراب نمیکنم چون به مردم مربوط نیست تو زندگی شخصی من چه اتفاقایی داره میوفته

-تو زندگی مردم دخالت نمیکنم و سرم تو زندگیِ خودمه

-اجازه دخالت به کسی تو زندگی شخصیم نمیدم

شمام بگید.🍓🍒

تا اینجاش بمونه،یادم بیاد بازم میگم.شمام از رفتارای خوبتون بگید،و سعی کنید از رفتارای خوب دیگران الگو برداری کنید،اخلاق بد اصلا باحال نیست.🌱✨

🐈‍⬛Beloved child of God|فَرزَندِ مَحبوبِ خُدا🍓

هعییی

اعتماد به نفس ندارم 

همین چندمین پیش بخاطرش میخواستم گریه کنم

الانم مهمونی سر سفره ایم من هرلحظه میترسم پریود شم

و نگام ت نگاه یکی دیگه بیوفته خصوصا مردا😂🥹

رفتار خوب من

با هر پسری که دنبال دختر توی خیابان راه میافته یا پیر مرد دعوا دارم

برید تاپیک قبلیم متوجه میشین

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعیییاعتماد به نفس ندارم همین چندمین پیش بخاطرش میخواستم گریه کنمالانم مهمونی سر سفره ایم من هرلحظه ...

باید دلیل اعتماد بنفس نداشتنت رو درمان کنی

چرا اعتماد بنفس نداری؟

رفتار خوب منبا هر پسری که دنبال دختر توی خیابان راه میافته یا پیر مرد دعوا دارمبرید تاپیک قبلیم متوج ...

اینم رفتار خوبیه بعضیا نمیتونن خیلی از حقشون دفاع کنن تو مدافع میشی 👍🏻

قضاوت نکنید حتی اگه با چشم خودتون دیدید 

کم از بقیه سوال شخصی بپرسید ( رتبه کنکور چند شد؟ 

سرکار نمیری؟ شوهر نمیکنی؟ چرا بچه دار نمیشی؟ )

اگه چیزی تو طرف دیدید که تو همون لحظه تونست بر طرفش کنه بهش بگید (مثلا مانتوش رفته بالا، موهاش سیخ شده ، بند کفشش بازه ،مقنعه برعکسه و ..) چون طرف نمیدونه 

ولی وقتی میاید راجع به اندام ،قد ،مدل مو ،رنگ چشم و پوست ،جوش پوست و ..نظر میدید واقعا اشتباهه 

اون طرف صد ها هزار بار بیشتر از شما تو آینه خودش رو دیده و از وضعیت بدنش مطلع هست ،خوب یا بد نیازی به دخالت شما نداره

اینم رفتار خوبیه بعضیا نمیتونن خیلی از حقشون دفاع کنن تو مدافع میشی 👍🏻

ممنون

دختر باید از خودش دفاع کنه

البته در مقابل روانی ها نرین با پسر همسایه دعوا کنین حالا 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

قضاوت نکنید حتی اگه با چشم خودتون دیدید کم از بقیه سوال شخصی بپرسید ( رتبه کنکور چند شد؟ سرکار نمیری ...

دقیقاااااااا

یجوری رفتار میکنن انگار مثلا طرف خودش تاحالا خودشو ندیده

عالی بود همش👍🏻

به عنوان یه معلم هرچقدر دانش آموز یاد نگیره خودم رو در جای اون قرار میدم و درکش می کنم و به خودم یادآوری می کنم که زمانی که سن اون بودم هیچی از اون مطلب نمیدونستم و زمان یادگیری هرکس متفاوت هست و جوری رفتار نمی کنم که دانش آموز خجالت بکشه که بلد نیست

وقتی می بینم دانش آموزی از طرف بچه ها تحت فشارهای مسخره میشه یا از جمعشون طردش می کنن با توجه کردن بهش و اعتماد به نفس دادن بهش سعی می کنم اونو اجتماعی کنم

سعی می کنم وقتی چندتا دانش آموز میان پیشم به همه توجه کنم و اگه نمیشه بهشون میگم که الان نوبت فلانی هست و بعد به شما توجه می کنم

وقتی داخل کلاس حرف می زنن و سوال غیر درسی بهشون میگم بعد کلاس به حرفت گوش میدم و زنگ تفریح حتما پیگیری می کنم که چی می خواستم بگن

قضاوت نکنید حتی اگه با چشم خودتون دیدید کم از بقیه سوال شخصی بپرسید ( رتبه کنکور چند شد؟ سرکار نمیری ...

یا مثلا نپرسید تو چرا وضعیت زندگیت اینجوریه 

یا اینکه بگید تو چقدر ساکتی همونقدر زشته که به یکی بگید چقدر حرف می زنی

عینک آدم های عینکی رو نخواهید امتحان کنید 

به عنوان یه معلم هرچقدر دانش آموز یاد نگیره خودم رو در جای اون قرار میدم و درکش می کنم و به خودم یاد ...

به هیچ عنوان فرق هم نزار 

تو سر بچه های ضعیف نزن 

من تو مدرسه همیشه شاگرد زرنگی بودم ولی با رفتار معلم ها با دانش آموز های ضعیف واقعا اذیت میشدم 

همش تحقیر میکردن

یا مثلا نپرسید تو چرا وضعیت زندگیت اینجوریه یا اینکه بگید تو چقدر ساکتی همونقدر زشته که به یکی بگید ...

افرین دقیقا 

اینکه به کسی که لاغره هم بگید غذا بخور مثل این میمونه به کسی که چاقه بگین کم بخور 

به عنوان یه معلم هرچقدر دانش آموز یاد نگیره خودم رو در جای اون قرار میدم و درکش می کنم و به خودم یاد ...

واقعا باشخصیت هستین ،انقدر تروما از معلم ها دارم باورم نمیشه همچین معلمی وجود داشته باشه

همین راه رو ادامه بدین، واقعا خوشم اومددد💕🥲مطمئنم بچها هم خیلی دوستون دارن و همیشه تو ذهنشون میمونین😍😍