2777
2789

من با دوتا بچه نه رفت و امدی نه هیچی

حتی خونه مامانم نمیرم

یه برادر عصبی مجرد تو خونه دارم که هروقت میرم بیشتر اعصابم بهم میریزه 

خانواده شوهرمم کلا هیچچی

امروز جمعه بود واقعا دلم گرفته

شماها چقدر رفت و امد دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی زیاد نه خیلی کم

امروز یه ختم رفتم تو فاصله ای که نبودم هم یکی زنگ زد بیاد خونه ما که کنسل شد شب هم غذا فرستادم برای یه آشنا که خانم خونه بیمارستان بستری هست

گاهی مثل امروز شلوغ میشه سرم گاهی هم هیچ کس نمیاد هیچ جا هم نمیرم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بیشتر خونم ، جایی نمیرم ، حالا مگه جایی دعوت بشیم 

واقعا خونه رو ترجیح میدم، با دوتا بچه کوچیک سختمه بیرون ، چمیدونم لباس بردار، پوشک بردار، شیر بردار، غذا بردار، اون پیپی کنه، اون خوابش بیاد ، وای خونه راحتم ولم کن

بیشتر خونم ، جایی نمیرم ، حالا مگه جایی دعوت بشیم واقعا خونه رو ترجیح میدم، با دوتا بچه کوچیک سختمه ...

😂عزیزم

بچه های من از این سن دراومدن و واقعا مهمونی را دوست دارن

قبلا ماهی یکی دو بار میرفتم خونه مادر و مادرشوهرم. الان آخرای بارداریم به اجبار هفته ای سه چهار روز میرم. بچه به دنیا بیاد احتمالا بیشترم بشه ولی حوصله ندارم تو خونه راحتترم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.