2777
2789
عنوان

من و شوهرم قهریم باهم کمک میخوام

206 بازدید | 25 پست

سلام شبتون بخیر 

دوستان من دوساله تو عقدم و دیروز سر اینکه حموم بودم و تماس همسرم رو جواب نداده بودم دعوای بدی بین مون شد و برعکس اکثر اوقات که در برابر فحاشی های همسرم سکوت میکردم اصلا سکوت نکردم و هرچی از دهنم دراومد منم بهش گفتم،یعنی هر فحشی به خودم و خانوادم  داد من ۱۰ برابر شو بهش گفتم ....البته همسرم خیلی ادامه دار تر پیام فحش میداد و من دیگه حوصله نداشتم جواب ندادم ، اما الان خیلی حالم بده و دلم براش تنگ شده

انگار وابستگی ناسالمی بهش دارم که نمیتونم نبود و دوریش رو تحمل کنم، خانوادم اصرار دارن به جدایی و میگن خودتو داری از بین میبری 

اما من نمیتونم نبود این آدمو تحمل کنم .ترخدا بگید چیکار کنم خیلی تنهام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر بمون زنگت بزنه باهاش صحبت کن تو ارامش بش بگو نباید دعوا و فحش بده اگه قانع نشد ولش کن

ولی بش نگو با دوریت پریشونم و ... چون پررو میشه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بد دهنی درست نمیشه 

شایدم اگه باهم تو یه جایی تنها باشید دست روت بلند کنه 

دوران عقدو بزار طولانیترشه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

منتظر بمون زنگت بزنه باهاش صحبت کن تو ارامش بش بگو نباید دعوا و فحش بده اگه قانع نشد ولش کنولی بش نگ ...

اگه زنگ نزد چی؟آخه خیلی عصبی بود که جوابشو دادم،توقع نداشت در برابر فحاشی هاش منم فحاشی کنم 

اگه قبلاً بهت توهین کرده بود و سکوت میکردی ولی دیروز غیر ارادی شروع کردی به جواب دادن نشونه اینه خیلی آدم صبوری نیستی و نمیتونی تو دار باشی , و ناخودآگاه مغزت دستور میده که الان باید مقابله کنی

به نظر من ادمی که تو عقد هر چی از دهنش میاد به خانواده ات میگه و احترامی نمیذاره لیاقت زندگی کردن نداره 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

عزیزم شما احتیاج به یک مشاور حاذق در زمینه ازدواج دارید که درستی بتونه کمکتون کنه که اگر رابطه ات سمی هست زودتر ازش خلاص بشی خودت به تنهایی نمی تونی مدیریت کنی این قضیه رو 

می شود نیمه شبی گوشه بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی

اره اتفاقا بهم گفت چون تاحالا نزدمت پرو شدی

بدا بری سر زندگیت حتما میزنه اونجا دیگه نفرت پیدامیکنی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵