2777
2789
عنوان

دلم میخواد نماز بخونم🫠

68 بازدید | 13 پست

سلام من بین دوراهی خیلی بدی گیرکردم🥲میدونم اینا اصلا قابل مقایسه با نماز خوندن و ارتباط باخدا نیست ولی خب بازم برام سخت شده یکم🤕من کاشت انجام میدم خیلی هم دلم میخواد و شوهرمم دوست داره حتی شده لاک ساده دلش میخواد بزنم خودمم عادت کردم سختمه دیگه هیچوقت نتونم بزنم یا زود باید پاکش کنم.از طرفیم نماز اول صبح خیلی برام سخته یا بیدار نمیشم یا بیدار میشم اینقدر میگم پنج دقیقه دیگه تا دوباره خوابم میبره.بنظرتون چیکارکنم؟🫠

صبح بعد نماز لاک بزن .شبا با لاک نخواب.برا سلامتیتم خوبه ناخونات یه هوایی میخورن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دعا کن سر نمازت مهربونم 

خدا مهم تره 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام میدونی گاهی ادم به خاطر خدا و البته به خاطر خودش باید از بعضی چیزا دل بکنه دیگه کاشت ناخن نمیشه کاریش کرد 

واسه نماز صبح هم اگر تایم خوابتو تنظیم کنی انشالله بیدار میشی نشدی هم ایه اخر سوره کهف قبل خواب بخون فرشته ها بیدارت میکنن از خدا هم بخواه خودش بیدارت میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب قضا شو ظهر بخون

کاشت مگه یه روزه تموم میشه؟کاشتم نرم لاک خیییلی دوست دارم کلا من کمدم فقط لاکه وقتی میخرم یه جون به جونام اضاف میشه🫠🫠قبلا تا همین پارسال نمازمو میخوندم نمیدونم چیشد اینقدر فاصله گرفتم

انشالله که بتونم دوباره مثل قبل نمازمو همیشه و به موقع بخونم🤕

انشالله خدا کمکت کنه🙏🏻

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲