2777
2789
عنوان

دخترایی که بینی عمل کردید

67 بازدید | 13 پست

میشه بیاید از تجربه هاتون + اسم دکتر بگید ماهایی که دنبال دکتریم راحت تر انتخاب کنیم؟

یا اطرافیان کسی عمل نکرده ؟

ممنون میشم خوبی و بدی دکتراتونو بگید♥️

من دوبار عمل کردم بار اول خوب نشد به ترمیم کشید

الان خیلی راضیم

اسم دکتر اولم برادران

دومی کامیابی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم مشکل تنفس نداشتید؟

نه عزیزم فقط از فرمش خوشم نمیومد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

طبیعی عمل کرده بودی ؟

نمیدونم مدلش اجق وجق بود😂

پروجکشن (ارتفاع از نیمرخ) زیاد روبرو هم یکم کوتاه شده بود شبیه مثلث متساوی الاضلاع 

تا حالا یه دماغ عملی درست و حسابی دور و برم ندیدم 

یا شکل خوک شده صورتش بعد عمل🙃🫠 

یا لبش رفته بالا نازک شده 🙃

یا سوراخا یکی بزرگ یکی کوچیک🙃

ریسک بزرگیه به نظرم پول بدی ، دوره نقاهت به غلط کردن بیفتی ، تا یکسال ورم داشته باشی ، اگه شانس بیاری عملت جا بیفته 

امیدوارم تصمیم درستی بگیری عزیزم 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
نمیدونم مدلش اجق وجق بود😂پروجکشن (ارتفاع از نیمرخ) زیاد روبرو هم یکم کوتاه شده بود شبیه مثلث متساوی ...

وایییی مامان منم اولین بار اینجوری شده بود ولی مثلا طبیعی بود 😑🤣

اون سه بار عمل کرد هنوزم راضی نیست ..🤦🏼‍♀️

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

وایییی مامان منم اولین بار اینجوری شده بود ولی مثلا طبیعی بود 😑🤣اون سه بار عمل کرد هنوزم راضی نیست ...

🤦🏻‍♀️😁

ای وای🥲