2777
2789

خیلی بد دهنه ینی کافیه یه چیز کوچیک بشه فوری صداشو برای مادر بیچارم میبرع بالا 

همش با عصبانیت با خانوادش حرف میزنه و بد دهنه 

بعد امروز باز نمی‌دونم سر چی با مامانم دعواش شد(که همش تقصیر بابامع چون عصاب نداره تا مامانم چیزی میگه صداشو میبره بالا و لجبازه)و صداشو برده بود بالا همش بد دهنی میکرد منم حرصم در اومد سرش داد زدم و گفتم که صداشو بیاره پایین بعد برگشته به من میگه تو نمیخواد از این طرفداری کنی ایشالا به موقعش توام چوبشو میخوری که اینقدر از این طرفداری نکنی 

چون همیشه من طرف مامانمو میگیرم بخاطر اون یادش مونده و الآن اون حرفو زد 

فکرم خراب شد آخه من مگه چیکار کردم اون صداشو میبرع بالا برای مادر من خب منم عصابم نمیکشه داد و بیداد می‌کنه بالاخره صداش جلوی در و همسایه پخش میشه ابرومون میره اونوقت من حق ندارم از مادرم طرفداری کنم که اینجوری بهم میگه؟؟؟

نمی‌دونم چی بهش میرسه که من بدبخت بشم 

ینی فقط همین یه بار نبوده که بخوام بگم خب چیه مگه بین همه دعوا هست کلا با خانوادش اخلاقش بده ولی بیا با مردم ببین چقدر خوش اخلاقه و میترسه از مردم 

تا سر حد مرررگ ازش متنفرم اگه خدا جای حق نشسته باشه باید اول جواب اونو بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفرین پدر زود میگیره پدر و مادر هرچی ام باشن احترامشون واجبه اگر بهت ظلم کردن فوقش میتونی شکایتشونو ...

ینی حتی با ناحق هم باشه و مدیون من باشه بازم میگیره ؟

اگه اینجوری باشه که هیچ عدالتی وجود نداره

ینی حتی با ناحق هم باشه و مدیون من باشه بازم میگیره ؟اگه اینجوری باشه که هیچ عدالتی وجود نداره

من فقط اینو میدونم که بی احترامی کنی دلشون بشکنه بدجور تاوان میدی مگه اینکه بری دلشونو بدست بیاری

بابای منم بددهن بود همش به ما و مادرم بی احترامی میکرد من فقط باهاش یبار قهر کردم بعدشم که آشتی کردم باهاش سرسنگین بودم ولی بهش بی احترامی نمیکردم 

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

نه عزیزم چه حرفیه میزنی

ایشونه ک با مشکلات روانیش یک عمره ب شما ظلم کرده

با خواست خودت به دنیا اومدی؟ نه

با خواست اونا بوده

زندگی خوبی بهت دادن؟ نه

پس اگر جای شکایتی باشه برای شماست نه ایشون.

یه اپلیکیشن هست به اسم پاسخگو از بازار نصبش کن آبی فیروزه ای هست تقریبا زیرش ریز نوشته مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی اونجا هم کارشناس اخلاق و احکام و مشاور وحدیث و دعا و اینا دارن این سوالتون میتونی کپی کنی بعد اونجا بفرستی آنلاین جواب میدن مگه ما مرجع تقلیدیم.که از ما میپرسی یا کارشناس و روانشناسی عزیزم نهایت همدردی کنیم باهات 

خودم خییییلی تاحالا ازشون سوال پرسیدم از همه قسمتاش

اگه نصب کردی بگو بهت توضیح بدم کجا سوالاتو بپرسی

نه عزیزم چه حرفیه میزنیایشونه ک با مشکلات روانیش یک عمره ب شما ظلم کردهبا خواست خودت به دنیا اومدی؟ ...

درسته که میگن نباید بی احترامی کنی ولی منم آدمم پیغمبر نیستم که بتونم خودمو کنترل کنم خب وقتی اون بد دهنی می‌کنه من چجوری آخه چیزی نگم 😔