2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاید یه مشورت بدید

171 بازدید | 20 پست

۲۵ سالمه ، خیلی خوشگل نیستم ،(اصلا زشت نیستم ولی خب خوشگلم نیستم)

تا الان صبر کردم که با علاقه ازدواج کنم ولی هیچ کدوم از خواستگارامو دوست نداشتم💔 یه خانومی که یه سری چیزا حالیش بود گفت بختتو بستن برو پیش فلانی باز کنه ، ولی من اصلا دوست ندارم سراغ اینجور چیزا برم

دعاهامم که ...💔 الان کوچیکتر از من تو فامیل ازدواج کردن ،مامانم چون روح و روانش سالم نیست خیلی حرفای زشتی بهم میزنه ، تحقیر میکنه کتک میزنه 

الان یه خواستگار دارم که چهرش خیلی خوب نیست ، قدش هم قد خودمه 🙂همه دغدعشم اینه که اگه تو خانوادش به من تیکه بندازن من چیکار میکنم، اگه دعوا بشه من چیکار میکنم و اینکه طبع بدنم چیه از لحاظ مالی ام بد نیست ولی از خانواده خودم پایینتره 

الان واقعا مستاصل شدم ،صدام به جایی نمیرسه 

نه میتونم رد کنم نه میتونم قبول کنم 

خانومایی که تجربه دارید میشه منطقی راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازت خواهش میکنم قبول نکن ، من خودم تجربه داشتم و پشیمونم ، باور کن با شوهر معجزه نمیشه ، نمیگم منتظر عشق و عاشقی باش ولی حداقل صبر کن یکی بیاد از اخلاقش خوشا بیاد 

این آدم بخاطر هوسش داره ازدواج می‌کنه و خاله زنک هست 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
ازت خواهش میکنم قبول نکن ، من خودم تجربه داشتم و پشیمونم ، باور کن با شوهر معجزه نمیشه ، نمیگم منتظر ...

معجزه نمیخام فقط میخام نجات پیدا کنم الان خیلی سرکوفت میشنوم از همه ، سنم داره میره بالا میترسم پیش نیاد دیگه 

مشکلمم با این اینه که روم نمیشه به کسی نشونش بدم💔

معجزه نمیخام فقط میخام نجات پیدا کنم الان خیلی سرکوفت میشنوم از همه ، سنم داره میره بالا میترسم پیش ...

نمی‌دونم واقعا ، ببین دلت چی میگه 

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
معجزه نمیخام فقط میخام نجات پیدا کنم الان خیلی سرکوفت میشنوم از همه ، سنم داره میره بالا میترسم پیش ...

با پایین تر از خودت ازدواج نکن 

خودتو دست کم نگیر 

ازدواج ربطی به زیبایی و زشتی نداره 

سوره نور بخون به نیت ازدواج خوب و اینکه هر روز آبات شصت قاف هم بخون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

ببین هر کار میکنی پیش دعا نویس جماعت نرو

مشخصاتت بیوفته دستشون دیگه گند میزنن به زندگیت

منم شرایط تو رو داشتم

ازدواج نکردم الان که بالای سی سالم پشیمونم

اینو بگم اگه ازدواج بکنی یا نکنی ته دلت یه شک و پشیمونی همیشه خواهد بود

ولی سنت هر چی بالاتر میره شرایط بدتر میشه اینو در نظر بگیر

با پایین تر از خودت ازدواج نکن خودتو دست کم نگیر ازدواج ربطی به زیبایی و زشتی نداره سوره نور بخون به ...

خیلی قرآن میخونم و دعا میکنم اما نمیدونم بخاطر رابطه بدمبا مامانمه که ازم راضی نیست یا حرف اون خانومه یا چی 

انگار نه انگار 💔خسته شدم دیگه

مشخصاتم افتاد🥲سرکتاب باز کرد که گفت

یه بار رفتی اشکال نداره

دیگه سراغ این چیزا نرو

حرز امام جواد اصل پیدا کن

اگر میتونی روزی ۵۰ آیه قرآن بخون که اگر دعا برات گرفتن از شرش در امان باشی

آدم تا پاش باز میشه به دعا نویس تازه مشکلاتش شروع میشه

ببین هر کار میکنی پیش دعا نویس جماعت نرومشخصاتت بیوفته دستشون دیگه گند میزنن به زندگیتمنم شرایط تو ر ...

اتفاقا دخترایی که سن و سالشون بالاتره عاقلتر و فهمیده ترن و بهتر میتونن زندگی رو هندل بکنن و همچنین مردایی که 30 رو رد کردن به مراتب خیلی از لحاظ اخلاقی متفاوت تر از کوچیکترها هستن و دنیاشون کاملا متفاوته و قدر زن رو میدونن

من شدم 37 ساله و قبلا سال 94 ازدواج کردم وقتی 27 سالم بود نه خودم چیزی حالیم بود نه خانومم جدا شدیم 

الان بخوام ازدواج بکنم با زیر 30 سال اصلا ازدواج نمیکنم

آقا هستم.......................................................................................................

اتفاقا دخترایی که سن و سالشون بالاتره عاقلتر و فهمیده ترن و بهتر میتونن زندگی رو هندل بکنن و همچنین ...

آخه من بهترین موقعیت رو دارم خواستگارام سال به سال بدتر میشن نمیدونم چرا

خب که چی دخترخوب؟ مثل اینه وقتی دستت چاقو خوزده زخم شده بجای پانسمان روش آبلیمو بریزی

بدتر میشه زندگیت

این خریتو نکن

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||