2777
2789

داشتم ازپارک برمیگشتم خونه پسرمو برده بودم توراه برگشت یهو یکی گفت خانم ببخشید برگشتم پشت سرم یه خانم بود گفت ببخشید شما کدوم باشگاه میرید خیلی خوشتیپ هستین😍ذوق مرگ شدم گفتم والا هیچ جا نمیرم گفت دیدم خوشتیپی گفتم احتمالا باشگاه میرید خواستم منم برم یکم صحبت کردیم گفت ماشالله هم خوشگلین هم خوشتیپ دیگه نزدیک بود غش کنم از ذوق😍🤣دیگه منم تشکرکردم گفتم نظر لطفتونه چرا این شوهرا ازآدم تعریف نمیکنن روزی یدفعه همچین چیزی بگن ادم روزش ساختس دیگه🥲 درخواست عکس نکنید نمیتونم بفرستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا واقعا هستی یا از این تله ها بود....میان تعریف میکنن و بعدش اتفاقی دوباره روبرو میشین ایندفعه به بهونه دوستی شماره میگیرن و بعدشم میگن بری دبی میتونی میلیارد بشی بیا ببرمت اونجا با شیخ آشنات کنم....

بعضیا واقعا خوش قلبو مهربونن که به زبون میارن و به طرف میگن🤗🤗

واقعا چقدتوروحیه ادم تاثیرمیزاره اصلا تازه تو خودم بود غمگینم بودم باحرفش اونقدانرژی گرفتم

واقعا چقدتوروحیه ادم تاثیرمیزاره اصلا تازه تو خودم بود غمگینم بودم باحرفش اونقدانرژی گرفتم

منم اون روز رفته بودم بیمارستان واسه یه کاری

تا از در رفتم تو پرستاره گفت جقد خوشگلی.. اولش متوجه نشدم گفتم چی؟  گفت میگم خیلی خوشگلی

با زنداداشمم بودم... یعنی رفتم تو ابرا😁  از ذوق تا اخر شب بش فک میکردم😂😂😂

حالا واقعا هستی یا از این تله ها بود....میان تعریف میکنن و بعدش اتفاقی دوباره روبرو میشین ایندفعه به ...

نه تله نبود خونش تو خیابونمون بود یجورایی همسایه بودیم نمیشناختیم همو 

اندامم خوبه  خوشگلی هم نمیدونم خیلیا تعریف میکنن بور وچش رنگیم ولی خودم خودمو دوس ندارم🥲

نه تله نبود خونش تو خیابونمون بود یجورایی همسایه بودیم نمیشناختیم همو اندامم خوبه خوشگلی هم نمیدونم ...

خوب خداروشکر....شایدم واقعا خوشگلی و زنه نتونست جلوی خودشو بگیره و تعریف نکنه....ولی اگر پیشنهادی چیزی بهت داد بدون تله است

منم اون روز رفته بودم بیمارستان واسه یه کاریتا از در رفتم تو پرستاره گفت جقد خوشگلی.. اولش متوجه نشد ...

وای چقدکیف کردیا 

یبارم کت وشلوارپوشیده بودم بایه مینی اسکارف خیلی بهم میاد یه خانمی ازکناذم رد شد گفت عجب تیپی اولش فک کردم داره تیکه میندازه یکم ذفتم اونورتر دیدم یه خانمی باز گگفت چه روسری خوشگلی😍