2777
2789

منم چرب و مستعد جوشم اینا و میزنم.ژل شستشو ژنو.مرطوب کننده ژنو.ضدافتاب سینره.سرم زغالی گارنیر.هفته ای یکی دوبار ماسک ابی وارمی.و ماسک گچی لانبنا برای جوش سرسیاه و پاکسازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها مرسی...میدونی با اینکه سنم کمه ولی روی پیشونیم چروک افتاده اعصابم خورده نمیدونم چی بگیرم خوب شه

ابروهات و خیلی بالا نمیبری؟حواست به حرکات صورتت باشه و روتین داشته باشی درست میشه.اگه خیلی زیاده دکتر پوست برو 

ژل شستشو،تونر،مرطوب کننده،ضد افتاب.

برای شب هم همین ها بدون ضد افتاب.به علاوه ترمیم کننده.

من هم پوستم چربی میخوایید محصولاتی که استفاده میکنمو بگم؟

راضیم ازشون.فقط اگر بگید چندسالتونه ممنون میشم

ابروهات و خیلی بالا نمیبری؟حواست به حرکات صورتت باشه و روتین داشته باشی درست میشه.اگه خیلی زیاده دکت ...

اره زیاد حرکت میدم صورتمو....پوستم خوب نیس میدونی سفت نیس 

۲۲ سالمه لطفا بگید

چشم. خب ژل شستشو ویتالایر اونی که رنگش سفید و سبزه برای من عالی بود،ایرانیه.سیمپل هم خوب بود ولی من ویتالایر برام خیلی بهتر بود.

تونر هم تونر گل رز یا شکوفه گیلاس وکالی خیلی برام عالی بود.اگر اصلش رو پیدا کنید واقعا عالیه ولی اگر فیک باشه بدتر جوش می‌زنید.

تونر ویتالایر و لافارر(اگر درست بگم)هم استفاده کردم و خوب بودن.

کرم مرطوب کننده سیمپل مخصوص پوست چرب برای من عالی بود چون گیاهیه و عطر نداره و حساسیت نداشتم بهش.

ضد افتاب هم ساین اسکین برام عالی بود.خیلی دوسش دارم.نه چربی،نه سنگین،نه رد داره.هم‌مدل مردانشو استفاده کردم هم زنانه و دوتاش عالی بوده.

کرم ترمیم کنندم هم درماتیپیکه.

چشم. خب ژل شستشو ویتالایر اونی که رنگش سفید و سبزه برای من عالی بود،ایرانیه.سیمپل هم خوب بود ولی من ...

مرسی عزیزم....من پوستم کمی شله و زود چروک ریز میفته...کرم میخوام برای لیفت کردن یا کاهش علائم پیری و چروک

مرسی عزیزم....من پوستم کمی شله و زود چروک ریز میفته...کرم میخوام برای لیفت کردن یا کاهش علائم پیری و ...

من کرمی در این باره نمیشناسم ولی یه روش هست که مادرم و خالم انجام میدن راضین،برای سفتی پوست و رفع چروک و رفع جوش و جای جوش.

مقداری کندرو توی یه استکان می‌ریزی رو روش گلاب می‌ریزی 

میزاری ۸ ساعت بمونه

یه مایع شیری رنگ میشه 

اونو با سرنگ میزنی روی پوستت و ماساژ میدی