2821
2789
عنوان

ترس از اجتماع

83 بازدید | 10 پست

دوستان من بیرون که میرم انگار همه باید بهم ارزش قائل شن کسی بی توجهی میکنه من انرژیم به هم میریزه کلا دوسه روزم داغونه الان کمی بهترم ینی با وجود نگاه ها بیرون میرم ولی باز دوس دارم انرژیم بیشتر شه نه کمتر ،کسی این مشکل داره اگه این مشکلو داشتین وحل کردین جواب بدین لطفا

کلی کلاسای مختلف ثبت نام کن با آدما سعی کن بیشتر ارتباط بگیری کم کم برات عادی می‌شه

من هنوز به نظرم مثل یه آدم عادی نشدم ولی خیلییی بهتر شدم نسبت به قبل

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکل داشتی با نگاه مردم؟

با همه چی کلا همین ترس از اجتماع

حتی یه مدت کلا بیرون ماسک می‌زدم بعد کرونا هیچکس نمی‌زد من نمی‌تونستم بردارم ماسکمو اصلا

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

با همه چی کلا همین ترس از اجتماعحتی یه مدت کلا بیرون ماسک می‌زدم بعد کرونا هیچکس نمی‌زد من نمی‌تونست ...

آره منم.مثلا دیروز غذاخوری بودیم به اون صورت تحویلم نگرفتن فامیلا الان حسم بده

فقط باید توی شرایط قرار بگیری. یعنی توی احتماع بری و خودت سعی کنی با مردم حرف بزنی کم کم درست میشه ه ...

تو جامعه هستم ولی یه سری مسائل مثل نگاه برام حل نمیشه.نمیتونم اونجور که دوس دارم لباس بپوشم چون اگه توجه نکنن بهم حالم بدتر میشه

تو جامعه هستم ولی یه سری مسائل مثل نگاه برام حل نمیشه.نمیتونم اونجور که دوس دارم لباس بپوشم چون اگه ...

چرا دنبال توجه بقیه ای؟جوری باش که خودت دوست داری. اعتماد بنفس داشته باش مگه بقیه حتما باید تایید کنن؟

چرا دنبال توجه بقیه ای؟جوری باش که خودت دوست داری. اعتماد بنفس داشته باش مگه بقیه حتما باید تایید کن ...

نه اینکه دست خودم نیس برا خودمم مشکله میخوام حلش کنم