2777
2789
عنوان

سریال اشرف رویا خیلی قشنگه🙂✨️

482 بازدید | 12 پست

کی دیده این سریالو سریال هایی که دیدم خیلی قشنگ بود اشرف رویا؛بی سرپرستان بی‌نظیر بود؛ داستان یک شب محرکه ن 

هست معرفی کنید؟😍🩷🍬

آخرش بد بود 😒

ولی کراش زدم

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان دارم ya çok seversen رو میبینم

قشنگه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
فارسیش چیه؟

اگه خیلی دوست داشته باشی چی 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
چند قسمته؟

13

بچه ها ی سوال .به نظرتون با فیلم میتونم تقریبا زبان ترکی یاد بگیرم خودم تبریزیم تا حدودی باید اکی باشه دیگه

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

بچه ها ی سوال .به نظرتون با فیلم میتونم تقریبا زبان ترکی یاد بگیرم خودم تبریزیم تا حدودی باید اکی با ...

من خودم ترکی رو با فیلم ترکی یاد گرفتم سطحم خوبه در حدی ک یک ترک رو ببینم میتونم حرف بزنم بله میتونید من خودم ترک نیستم

من خودم ترکی رو با فیلم ترکی یاد گرفتم سطحم خوبه در حدی ک یک ترک رو ببینم میتونم حرف بزنم بله میتونی ...

چه سریال هایی ببینم بنظرت که یاد بگیرم

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️