2777
2789

تو رو خدا مامان ها گل وقتی جوون هستید به فکر خودتون باشید انقدر غم و غصه دیگران و نخورید انقدر مشکلات بزرگ نکنید تو رو خدا به فکر سلامتیتون باشید اگه احساس کردید مریضید برید دکتر تا زودتر درمان بشید بخدا بچه هاتون گناه دارند من به عنوان یک دختر که مادری افسرده و مریض دارم ازتون خواهش می کنم همونجور که مراقب جسمتون هستید مراقب روحتون هم باشید ممنون

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

😭😭😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دقیقا درست میگید من الان با ۴۰ سال سن یک مادر افسرده هستم و با جون و دل دقیقا می‌پذیرم حرفاتون ...

مامان من نسبت به درمان مقاومت نشون می داد الان که اوضاعش خیلی بد شده به زور دکترش میبریم ولی اگه از اول می رفت منم الان می تونستم زندگی خودم و جوری که دوست دارم زندگی کنم ولی بازم اشکال نداره من راه زندگی رو پیدا می کنم ولی شما برید دنبال درمان تا در سن بالا برای بچه هاتون مشکلی پیش نیاد 

مامان من نسبت به درمان مقاومت نشون می داد الان که اوضاعش خیلی بد شده به زور دکترش میبریم ولی اگه از ...

یه دختر دارم اصلا دلیل افسردگیم خود دخترمه غصه میخورم تک فرزند هستش تو رفاه کامل هستش ولی من دیگه ۴۰ سالم شده نمیخوام مادری و سختی هاشو و بعد از اون دو فرزند بزرگ پدرمو رو در بیارن این قسمتش سختمه افسردگی گرفتم تازه دخترم با اعتماد بنفس میگه من میخوام از ایران برم برای خودتون دوست دارید بچه بیارید یا میگه برام گربه بخرید دیگه خواهر و برادر نمیخوام 

دقیقا منم تا حدود دوسه ماه افسردگی شدید داشتم خودم خودمو درمان کردم الان اسممو گزاشتن مادر خود خواه 😑😊

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

عزیزدلم میشه یه مقدار در مورد افسردگی مادرت توضیح بدی؟

مامانم مریضیش یهو شروع شد حدود هشت سال پیش یهو نسبت به همه سو ظن پیدا کرد  فکر می کرد که همه تو خیابون می خوان بلایی سرش بیارن بعدش تو فامیل از همه می ترسی بعد از اعضا خانواده ترسید که انجا بستریش کردن اصلا دیگه ما رو نمیشناخت نه من نه بابام نه داداشام روزهای سختی بود یکماه بستری بود بعد بهتر شد دکتر گفت وسواس فکری بعد اون دوسال بعد دوباره همون روال تکرار شد بعد الان دارو اینا می خوره علاوه بر وسواس فکری سو ظن وسواس هم داره به هر چی دست می زنه دستش و میشوره /بدبینی شدید داره/مثلا من اگه با عروسمون رفتارم خوب باشه گارد میگیره/بعد گاهی در سال میش میاد به مدت ده روز روزی یک میلیون سوال می پرسه هر کار که می خواد کنه می پرسه حتی کوچکترین کارها مثلا می پرسه برم اشپزخونه بشقاب بردارم بعد چکار کنم کلا جزی ترین چیزا رو می پرسه /الان این مشکل ماه قبل داشت که دکتر دارو داد الان بهتر شده /کار خونه اصلا علاقه نداره انجان بده انجام نمی ده/همش می خوابه مهمون میاد اخم می کنه بیرون می برمش اخم می کنه و خیلی چیزها دیگه

یه دختر دارم اصلا دلیل افسردگیم خود دخترمه غصه میخورم تک فرزند هستش تو رفاه کامل هستش ولی من دیگه ۴۰ ...

تک فرزندی اشکال نداره که بخدا غصه نخورید الان بچه ها زرنگ شدند از پس خودشون برمیان من خودم همسن شمام برید باشگاه برای خودتون وقت برارید شاد باشید تلاشتون کنید

دقیقا منم تا حدود دوسه ماه افسردگی شدید داشتم خودم خودمو درمان کردم الان اسممو گزاشتن مادر خود خواه ...

حرف بقیه مهم نباشه کسی گفت خودخواه حرف ها من و اسکرین بگیر نشونش بده شما بهترین مادری برای بچه تون چون بچه یک مادر شاد می خواد شوهر یک زن شاد می خواد نه یک ادم افسرده و مریض

دقیقا منم تا حدود دوسه ماه افسردگی شدید داشتم خودم خودمو درمان کردم الان اسممو گزاشتن مادر خود خواه ...

باچی چجوری درمان کرذی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

تک فرزندی اشکال نداره که بخدا غصه نخورید الان بچه ها زرنگ شدند از پس خودشون برمیان من خودم همسن شمام ...

بخدا غصه ی دخترم نبود من شادترین زن دنیا بودم چون بلدم چطوری شاد زندگی کنم فقط غصه ی دخترم داره منو از پا در میاره

بخدا غصه ی دخترم نبود من شادترین زن دنیا بودم چون بلدم چطوری شاد زندگی کنم فقط غصه ی دخترم داره منو ...

غصه دخترت و نخور دخترت که میگی خودش قویه بخدا غصه باوری مریض میشی مامان من معلم بود شاد و زبر و زرنگ بود اصلا فکر نمی کردم روزی اینجوری بشه الان حتی تنها بیرون نمی ره