2777
2789

من زبانم خوبه. اما کلاس زبان نمیرم. اطلاعات زبانیم در حد کتابای مدرسه اس. اگه برم دانشگاه زبان بخونم مشکلی برام ایجاد نمیشه؟

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته دانشگاهیت زبانه؟

اره عزیزم بود ...تازه من پیام نور بودم اصلا کلاس نداشتیم .و زبانمم چون از بچگی فیلم و اهنگ زیاد میدیدم خیلی خوب بود در حد بیست تو مدرسه و کلی اهنگ حفظ بودم ....ولی دانشگاه رفتمممم در حد دو بودم از صد 🤧😅چون درسا تاریخ ادبیات معاصر و این چیزا بود و دایره لغات و گرامر من محدود 

سلام عزیزم 

من زبان بود رشتم

مشکل ایجاد میشه براتون

نه کنکورش نه دانشگاهش در سطح زبان مدرسه نیست 

بعدا خیلی سخت میشه براتون 

تو دانشگاه زبان یاد نمیدن مگه اینکه اموزش زبان برید

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم

اره عزیزم بود ...تازه من پیام نور بودم اصلا کلاس نداشتیم .و زبانمم چون از بچگی فیلم و اهنگ زیاد میدی ...

مرسی عزیزم❤️

قبل از حرف زدن فکر کنید. شاید یکی منتظر حرفی از جانب شماست تا به زندگیش خاتمه بده!

اره عزیزم بود ...تازه من پیام نور بودم اصلا کلاس نداشتیم .و زبانمم چون از بچگی فیلم و اهنگ زیاد میدی ...

کتاب،فیلم چی پیشنهاد میکنی برای زبان؟

سلام عزیزم من زبان بود رشتممشکل ایجاد میشه براتوننه کنکورش نه دانشگاهش در سطح زبان مدرسه نیست بعدا خ ...

چه کتاب و فیلمایی برای تقویت زبان پیشنهاد میکنید

چه کتاب و فیلمایی برای تقویت زبان پیشنهاد میکنید

فیلم فرندز و کتاب مجموعه Oxford word skills

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم