2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه زپرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 34 پست

اگر بهش توهین کنی که با اون فرقی نداری به نظر من هیچی نگو فقط باهاش صحبت نکن و نسبت به کاراش و حرفاش واکنشی نشون نده انگار نه انگار که وجود داره حرفم خواستی بزنی فقط در حد سلام و خداحافظ تا زمانی که عذر خواهی کنه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌خوام بگم حرف خوبی زد.ولی چقد شلوغش کردن بعضیا میگن طلاق 

سرویس نده

فلان کن بیسار کن

بعضی مردا یه کلمه جدید یاد میگیرن دوس دارن تو جملات بگن براشون جنبه فان داره بدون اینکه به معنیش توجه کنند

باید بهش میگفتی زر مفت دیگه نشونم  درست صحبت کن جلو ملت چرا توهین ...

😕😔

من حرفای هزار برابر بدتر از این شنیدم خیلی شکستم تو شرایطی بودم که نمیتونستم از خودم دفاع کنم چندسال پیش التماسم میکزد حلالش کنم خیلی تلاش کرد و تغییر کرد ایده الم نشده اما خوب شده .اینا همه میگذره اما کاش مردا بفهمن با هر حرفی اون عشق از بین میره و زندگی کردن کنارشون عادت میشه