2777
2789
عنوان

چالش روز صفر

140 بازدید | 23 پست

اگه از این چالش خبرنداری تاپیک قبلیم رو بخون ( بعد مدت ها سلام)

باز هم تکرار می کنم منم ی کاربر عادی سایت هستم که دوست دارم باهم پیشرفت کنیم وگرنه نه پولی گیرم میاد، نه کلاهبرداری نه... 

استارت شنبه 28 ام تیر ماه

آیکون برنامه ها رو هم میذارم

نیازمندی ها :

1. نصب اپلیکیشن ( ورزش برای بانوان) :  | دلیل نصب ☚ متناسب با اندامی که میخواید فرم و حجم دهی بشه یا لاغر و چربی سوزی، برنامه رو فعال می کنید. یکی از روتین های هر روز ورزش صبحگاهی هست که بیشتر از 30 دقیقه وقتتون رو نمیگیره 

2. نصب اپلیکیشن ( یوگا) + ( خط چانه) : برای تمرین غبغب ( اونایی که درگیرش هستن واقعا جوابه) 

۳. نصب اپلیکیشن App usage : برای مدیریت استفاده از گوشی و نی نی سایت 

توی پیام بعدی، برنامه روز صفر رو میگم 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

اولین کاری که قراره حالمون رو خوب کنه محیط اطرافه

در روز صفر فقط اتاق، سالن یا هرجایی که زندگی می کنیم رو تمیز می کنیم، مرتب و قشنگ 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

فقط امشب باید یکم زودتر از بقیه شب ها بخوابیم، نهایت تا 1

چون صبح قراره زود بیدارشیم تا از روز بهترین استفاده رو ببریم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ جان چیزی ک دنبالش بودممم

خوشحال میشم با من همراه باشی 😍🤗

عکس برنامه ها رو آپلود کردم ، احتمالا یکم طول بکشه تا بیاد

مگه فردا اول صفره؟

😂

نه عزیزم، ی چالش توی نی نی سایت تشکیل دادیم 

ربطی به ماه نداره 

😂نه عزیزم، ی چالش توی نی نی سایت تشکیل دادیم ربطی به ماه نداره

آهان نوشتی چالش روز صفر فکر کردم منظورت اولین روز ماه صفر بود🙈

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

چشم قول میدم ساعت۹خواب باشم❣چه کاربر پر انرژی و آینده نگری😍😍😍💖💖

چقدر عالیی، موفق باشی 😍🌱

فقط ی چیزی، اگه همیشه ساعت 2 یا 3 شب میخوابیدی، 9 خیلیی زوده و ی تصمیم هیجانی هست 

آره آره باید ساعت خوابمون تنظیم بشه 

حتی ممکنه بعضی شب ها مهمونی باشیم، مسافرت باشیم یا... که تایم خواب به هم میریزه پس جدا از ی تصمیم هیجانی آروم و آهسته پیش میریم ان شالله

آهان نوشتی چالش روز صفر فکر کردم منظورت اولین روز ماه صفر بود🙈

فدای سرت 🤍