2777
2789
عنوان

داستان نوید محمد زاده چیه

210 بازدید | 8 پست

همش درموردش میم میسازن؟

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

هیچی آقا اینهمه اتفاق توی ایران افتاد یه استوری برا هم وطنانش نمیذاشت تا یکی به افغانیا تو گفت داشت یقشو پاره میکرد که به وطن زنش توهین شده

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

پدر زنش گرفتن بردن این صداش درومده در حالی ک هیچوقت تو هیچ مسئله ای دخالت نمیکرد 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی آقا اینهمه اتفاق توی ایران افتاد یه استوری برا هم وطنانش نمیذاشت تا یکی به افغانیا تو گفت داشت ...

چی گفتن بهش

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

پدر زنش و زنش افغانستانینگرفتن پدر زنشوهر اتفاقی تو ایران افتاد از جنگ و اینا هیچی نگفتتا و پدرزنشو ...

چرا گرفتنش

تو زمان جنگ یک بار نیامد یه استوری بزاره این همه اتفاق تو این مملکت میفته یه بار نمیاد یه حرف بزنه تهش یه استوری مزخرف اونم یه هشتگ ساده میزاره و رد میشه بعد پدرزن افغانی کچلشو گرفته بودن اومده بود انگشت اشاره نشون می‌داد تهدید می‌کرد بابا بیا برو تو به زور قدت ۱ و ۶۰ میشه فوتت کنن می‌چسبی به دیوار کیو تهدید می‌کنی آخه به درد نخور

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁