2777
2789

همه میگن اردیبهشت در مقابل تیر یه شوخی بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمی‌دونم ولی این سخت بود 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه میگن اردیبهشت در مقابل تیر یه شوخی بود.

نه بابا در اون حدم نه 

کلا سخت بود امسال

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

ولی اکثرا کنکور اول تراز بهتر میده نمیدونم چرا

هیچیشون سرجاشون نیست.

این دو سه ساله انقد ترازها و نتایج عجیب و غریب دیدم که حتی شک دارم درست محاسبه کنن ترازها رو.

خداروشکر خیلی قبل از شروع این مسخره‌بازیا کنکور رو رد کردم و راحت شدم. وگرنه پیر می‌شدم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هیچیشون سرجاشون نیست.این دو سه ساله انقد ترازها و نتایج عجیب و غریب دیدم که حتی شک دارم درست محاسبه ...

خودشونم نمیدونن چیکار میکنن که 

من 1402 بود کنکورم 

بعد درصدای کنکور دی کمتر از تیر بود و باید بگم کنکور تیر واقعااا سخت تر بود 

حالا چی شد ؟ با رتبه ی دی دانشجو ام😂💔

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

خودشونم نمیدونن چیکار میکنن که من 1402 بود کنکورم بعد درصدای کنکور دی کمتر از تیر بود و باید بگم کنک ...

انقد قضیه رو پیچیده کردن که من حتی نفهمیدم چی گفتی😂 برای چاپیدن جیب ملت اومدن کنکور رو دو مرحله‌ای کردن بعد خودشون هم نمی‌فهمن دقیقا چه جوریه😂

انقد قضیه رو پیچیده کردن که من حتی نفهمیدم چی گفتی😂 برای چاپیدن جیب ملت اومدن کنکور رو دو مرحله‌ای ...

ببین در این حد بدون که اون کنکوری که خراب کردم رتبه بهتری داد😂😂😂

بعد خودمم نمیدونستم زمان ثبتنام دانشگاه فهمیدم که شماره ی کنکور اولم ثبت شده نه اونی که درصدام خوب بوده💔😂

ای سنجششش.....

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️