2777
2789

همه میگن اردیبهشت در مقابل تیر یه شوخی بود.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نمی‌دونم ولی این سخت بود 

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میگن اردیبهشت در مقابل تیر یه شوخی بود.

نه بابا در اون حدم نه 

کلا سخت بود امسال

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi /   Lee Jong Suk/.      Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️‍🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮‍💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر می‌کردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂

ولی اکثرا کنکور اول تراز بهتر میده نمیدونم چرا

هیچیشون سرجاشون نیست.

این دو سه ساله انقد ترازها و نتایج عجیب و غریب دیدم که حتی شک دارم درست محاسبه کنن ترازها رو.

خداروشکر خیلی قبل از شروع این مسخره‌بازیا کنکور رو رد کردم و راحت شدم. وگرنه پیر می‌شدم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هیچیشون سرجاشون نیست.این دو سه ساله انقد ترازها و نتایج عجیب و غریب دیدم که حتی شک دارم درست محاسبه ...

خودشونم نمیدونن چیکار میکنن که 

من 1402 بود کنکورم 

بعد درصدای کنکور دی کمتر از تیر بود و باید بگم کنکور تیر واقعااا سخت تر بود 

حالا چی شد ؟ با رتبه ی دی دانشجو ام😂💔

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

خودشونم نمیدونن چیکار میکنن که من 1402 بود کنکورم بعد درصدای کنکور دی کمتر از تیر بود و باید بگم کنک ...

انقد قضیه رو پیچیده کردن که من حتی نفهمیدم چی گفتی😂 برای چاپیدن جیب ملت اومدن کنکور رو دو مرحله‌ای کردن بعد خودشون هم نمی‌فهمن دقیقا چه جوریه😂

انقد قضیه رو پیچیده کردن که من حتی نفهمیدم چی گفتی😂 برای چاپیدن جیب ملت اومدن کنکور رو دو مرحله‌ای ...

ببین در این حد بدون که اون کنکوری که خراب کردم رتبه بهتری داد😂😂😂

بعد خودمم نمیدونستم زمان ثبتنام دانشگاه فهمیدم که شماره ی کنکور اولم ثبت شده نه اونی که درصدام خوب بوده💔😂

ای سنجششش.....

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️