2777
2789
عنوان

شروع رابطه برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وارد رابطه حرام نشي،و از راه حلالش وارد شي بهتر از هرچيزيه. به جامعه و حرفاي اين چنيني نگاه نكن

خب من تا حالا نشدم الآنم نیتم ازدواجه ولی نحوه ارتباط گرفتن بلد نیستم اومدم اینجا یکم یاد بگیرم 

خب من تا حالا نشدم الآنم نیتم ازدواجه ولی نحوه ارتباط گرفتن بلد نیستم اومدم اینجا یکم یاد بگیرم

خوب كاري كردي. 

واسه ازدواج هم خب هم سنتي هست هم مدرن. 

اگر خانوادت دختري رو ميشناسن بهت معرفي كنن. يا خودت اگر از كسي خوشت مياد به خانوادت بگي. 

كلا واسه اينكه اشنا بشيد باهم زير نظر خانواده هاتون باشه. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

قشنگیش به اینه که همه رو با یه نفر تجربه کنینه که مغزت سطل زباله ی هزاران خاطره باشهنه که تا نزدیک ه ...

خب من می‌خوام یاد بگیرم که وارد رابطه بشم برای ازدواج چیکار کنم؟

خوب كاري كردي. واسه ازدواج هم خب هم سنتي هست هم مدرن. اگر خانوادت دختري رو ميشناسن بهت معرفي كنن. يا ...

من یه بار شنیدم که داشتن صحبت می‌کردن میگفتن پسرم باید خودش پیدا کنه