من ۲۶سالمه لیسانس حسابداری دارم خدمتم تازه تموم شده ولی تا الان وارد هیچ رابطه ای نشدم به دلیل طرز فکری که داشتم....بعد پرسیدم راسته که میگن اونایی که رابطه ندارن ازدواج موفقی دارن ؟همه گفتم نه....واقعا جای تعجب داره یعنی اگه با احساس دختر مردم بازی نکنی ازدواج موفقی نداری؟یا نری تو رابطه ازدواج موفق نداری؟ حالا اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اصولاً کسی که رابطه های مختلفی داشته و دختر و پسر تو ازدواج موفق تره
تجربیات بهتری داره پخته تره خوب هر شکستی ی درس مهم ب آدم یاد میده کسی کصفرکیلومتر باشه با آزمون و خطا میره جلو چندسال اول زندگیش و ک جالب نیست از نظر من
ولی فقط به رابطه نداشتن نیست بعد ازدواج باید خوش اخلاق باشی قدر همسرت رو بدونی تا خوش بخت بشی مثلا اینکه خدا به مردا گفته به زن نامحرم نگاه نکنید چون زیبایی همسرشون رو کم جلوه میده
انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا
اگر یه دختر دیدی که فکر کردی آدم مناسبیه و خودش هم مایل بود باهاش وارد رابطه شو فقط الکی بهش ابراز علاقه نکن که عاشقت شه و بعدش بفهمی دوسش نداری بزار احساس واقعی تو قلبت شکل بگیره
ما هیچ تر از هیچ پی هیچ دویدیم جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم