2777
2789
اونی که نظریارو الف شده میتونه هرچی دلش میخواد رو بره ولی برعکسش مدرسه غیر دولتی فقط میشه

امیدوارم قابلیت همچین چیزی باشه..چون الفا رو اول ثبت نام میکنن اگر ظرفیتش پر شه نمیتونم برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربی ب اوردم ریاضی الف با اینکه نمره مشاوره ای تجری خیلی بیشتر از ریاضی تحصیلم تجربی یدونه کمتر ...

نه

ببین نمرات هم خب تاثیر داره

با توجه به تعداد و نمرات دانش اموزای دیگه شما ب شدی

من از یه چیزی خیلی تعجب کردم امسال کی نمرات بچه ها انقد افت پیدا کرد ؟ درسای راهنمایی چیزی نداره که ...

نصفشم بازیای اموزش و پرورش متاسفانه

بچه هارو اون رشته ای که خودش بخواد میفرسته

یعنی یه جوری نمرات و ازمون های مشاوره ای و.... رو میچینه که توی هر شاخه ای که کم داره اون شهر بگیره

نصفشم بازیای اموزش و پرورش متاسفانهبچه هارو اون رشته ای که خودش بخواد میفرستهیعنی یه جوری نمرات و از ...

اینم هست ولی چیزی معدل 17 تو راهنماییو نمیپوشونه 

دیگه راهنمایی چی داره که توش 11،12 میگیرن 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

اینم هست ولی چیزی معدل 17 تو راهنماییو نمیپوشونه دیگه راهنمایی چی داره که توش 11،12 میگیرن

بچه ها دیگ ی سریاشون درگیر فضای مجازی و رفیق و دوس پسر و.... اینا شدن و زیاد دل به درس نمیدن

من از یه چیزی خیلی تعجب کردم امسال کی نمرات بچه ها انقد افت پیدا کرد ؟ درسای راهنمایی چیزی نداره که ...

بچه راهنمایی که میاد نی نی سایت توقع نمره بالا نباید ازش داشت عزیزم